Shnaks Merhaba hanımlar doğumuma az kaldı korono virüsünden dolayı hastanelere sadece eş mi alınıyor doğum da ve doğum sonrasında yoksa kalabalık oluyor mu
Derinsema Shnaks benim gittigim hastane devlet hastanesi bir refakatci bide es aliniyor dedi cnm hastane hastane degisyot
Asel61 Shnaks ben bir ay once dogurdum virusten dolayi refakatci bir kisi oluyor oda kadın olması şart eş de bebek olunca sadece bebeği görmeye bi kere alıyorlar devlette böyleydi
Ebruaydn Shnaks bende devlete gidiyorum cuma günü sezaryan olucam annem kalıcak eşimde bebeği görmeye girebilecek sadece ve refakatçi değişikliği yapılmıyor kesinlikle
Ckafali Shnaks benim gittiğim özel hastane birinci derece akraba ziyaretlerine izin var yanımda kalmaya 3 kişi izin veriyorlar ama benim annem ve eşim kalcak
Shnaks Derinsema evet bende hastaneyi aradım da sadece eş kalınıyormuş refakatçi olarak ve başka kimse de gelemiyormuş görmeye
Derinsema Asel61 canm merak ettigim doktor kendimi giriyor yoksa ebelermi giriyor ameliyathaneye ben sezeryan olucam korkuyorum acikca nasil oluyor nasil davraniyorlat
Shnaks Ckafali Derinsema ben Gebze de oturuyorum ama İstanbul Pendik özel şifa hastanesinde doğum yağıcam
Ebruaydn Derinsema tabiki esde kalabiliyor ama bn tecrübesiz eşimde öyle ilk çocuk olunca annemin kalması daha iyi olur bence benim için
ayseguler01 Shnaks ben özel hastaneye gidiyorum refakatçi bir kişi ile sınırlı. Bebeği görmeye gelenleride tek tek alabiliriz size zorluk çıkarmayız dediler ayrıca oda süslemek, doğum fotoğrafçısı falan da yasakmış.
Shnaks ayseguler01 bende özelde yapıcam bugün aradım sordum da sadece eş kalkabiliyormuş ve bebeği görmeye gelenler de alınmıyormuş zaten ne kadar kalıcaz ki hastane de 1 gün falan