merve5051 şu ara hep canım nar istiyor hepte yiyorum faydası çok mu azmı bazı yerlerde yenmemesi yazıyor
Derinsel merve5051 Doktorum kesinlikle yememem gerekenler arasında narı söylememişti doktorunuza danışın
Deletedmom385 Bende 7+2 haftalık hamileyim surekli ekşi nar yiyorum faydalimi zararlimi bilmiyorum canim
M3ltm Deletedmom385 nar hamilelik sürecinde iyi olmuyo yenmemesi gerekiyomuş benimde çok canım çekmişti yedim ama burda ki bi anne adayımız yazmış hamilelik te nar yemek yasak diye nednenonı bilmiyom
malatya4444 Muzeyyenn bende aynı normaldede severim sabahlari ac karnina yerim ama.hamileliklerimde asla doymam bi turlu elmaya
merve5051 Sltn01 valla ben ondanda yiyorum başlarda sağlıksız biraz sağlıklı besleneyim diye hiç fast food yemedim ama dayanamadım sonra
KardelenYB merve5051 ilk haftalarda isen yeme rahimi rahatlatan gevşeten bir ozelligi var tehliken yoksa son zamanlardaysan sorun olmaz
mercimeginanne merve5051 fazla tüketilince kasılma yapıyor dediler burdaki bayanlar ama bilemiyorum gene de siz az yiyin aralıklı yiyin gene de. Mesela yarısını bugün yarısını ertesi gün yada bir sonraki gün yiyin. Bende aldım nar öyle yapıcam
arelaslan merve5051 ben ya of bastan beri yeme dediler hep yedim gunde 2 tane yiyorum hicbirsey olmuyor yinede sor doktoruna ben yiyorum valla
bebegim_28 merve5051 netten baktım zararı yok yazıyor ama doktoruma sormadım 36 olmak üzereyim son 3 4 gündür bi tane nar yiyorum çok sağlıklı diye biliyorum
Homeless20 merve5051 valla hergün nar ekşisi tüketiyorum salatalarda. 2-3 günde bir de nar yiyorum allaha şükür bir sorun yok
YaseminNurcanSu merve5051 Canm ben ilk hamileligmde cokkk yedim acilma yaptigini soyledi doktrm bende ilk hamilelikte etki etmedi ama simdi 2. Ye 33 haftalik hamileyim. Doktr kesinlikle yeme dedi sezryanliyim acilma yapar dedi doktorunla gorus oyle ye canm