Sibelkarakurt Kızlar merhaba 1 haftaya yakın sağ kaşığım da ve karnım da ara ara agrı oluyor. Yürüyünce, kalkınca, oturunca muhakkak batma şeklinde sağ tarafım da ağrı oluşuyor benim gibi olan var sa yazabilir mi ? ### ****
Sedoss0650 Sibelkarakurt bende 19+5 aunisi bende de var çok ağrı yok ama bi geliyo karin agrisi bi gidiyo akşamları karin gurultusu gaz birikiyo bu haftalarda normal heralde
Baybymucize Sibelkarakurt canım aynı şeyleri bende yaşadım doktorum kanama yok ise korkma demişti bel ağrısı kaşık ağrısı hamilelikte normal galiba benm ilk hamilelik doktorumu bezdirdim bu ağrıları sormaktan şuan 21+1im daha bugün geçti bel ağrım bittim
Hapymommy06 Sibelkarakurt 23 haftaligim benimde vajinada baski oluyor belim kopacakmis gibi agriyor. 2. Gebelik ve fitigimda var ne yapsam hafiflesem bilmiyom. Bugun de çok yoruldum etkisi oldu bence
Cancazim Sibelkarakurt aynı haftadayiz benim de aynı şekil bazen sirtima da atıyor, tuvaletim gelince ve ağır kaldırınca daha da artıyor dönemiyorum yatakta
Sibelkarakurt Sedoss0650 ben de gaz diyorum ama İnan adım atınca bile rahatsız eder oldu şuan dr geldim bakalım ne dicek?
Nur3271 Sedoss0650 arada bana da oluyor ama kısa süre sonra geçiyor. Ara ara yokluyor. Hareketlerini hissettiniz mi peki ben daha hissedemedim 19 haftaya girdim bugun
Sedoss0650 Sibelkarakurt bende o kadar yokta akşam eşim gelince bende acile gidecem doktordan çıkınca haber verirmisin canım neden olurmuş
Sibelkarakurt Sedoss0650 canım iki doktora göründüm rahim uzunluğuma baktılar açılma varımı diye baktılar idrar tahlili yaptılar ancak hiç birşey yok dediler. Olasılık üzerine bebek büyüdüğü için de olabilir, gaz kaynaklı da olabilir dediler. Kendi doktorum her ihtimale karşın Progestan yazdı sabah akşam vaginal al dedi. Düşük olacağından değil de tedbir amaçlı. Cinsel ilişkiden kesinlikle uzak durun dedi. bir nedene bağlamadı neden olduğu ile alakalı kesin birşey yok yani anlamadım bende 🤷🏻♀️
Sedoss0650 Sibelkarakurt ya gaz ya bebek büyüdüğü için heralde 19 hafta olanlarda genelde hep karin agrisi var alttan mi muane ettiler ben acil gittim alttan dedilr güvenemedim baktirmadim kendi doktoruma gidecem
Sedoss0650 Sibelkarakurt aynen gerizekalı düşük olabilir suyun gelmiş olabilir dogum olabilir diye beni tüm telaşa düşürdü sadece gündüzleri hafif oluyo dedim kağıt imzalattı alttan baktirmadim yatış yaptırmadım diye yatış mi vereceklerdi naoacaklardi anlamadim dengesizler bebeğe batırdım geri kalp atış filan normal dedi
Sibelkarakurt Sedoss0650 kendi doktoruna mümkünse görünmen daha iyi canım korkutuyorlar insanı… Ben iki doktora göründüm dedim ya onlardan biri de bana alttan muayene ol dedi rahim açıklığına falan bakmak için diyorlar ben gerek yok dedim kendi doktorum ultrasondan bakıp sıkıntı yok dedi ben de tamam dedim.
Sibelkarakurt Baybymucize darısı başımıza diyelim canım… ben aşırı ev temizliğine de girdim ondan da olabilir doktor yapma dinlen dedi
Sedoss0650 Baybymucize kasik bel olunca korkmuyorum alistim ona bebek büyüdüğü için diyotlar genelde hep de karin agrisi olunca koktum