OA3905 Kızlar bu iki çanta arasında kararsız kaldım. Aslında elelenin bir çantasını çok beğenmiştim kararım kesinlikle ondan yanaydı ama stokta yok ve ne zaman geleceği belli değil. Şuan bunları seçtim ama kararsızım ?
Morcivert07 OA3905 bende cok kararız kalmıştım. Sonra bu sırt cantaları bana küçük geldi bende gittim adidas tan sırt cantası aldım geniş 15 aylık oldu hiç biberon falan tasımadıgım için çok rahat kullandım
Arifcan16 OA3905 bence ikinci attıgın resımdekı canta daha güzel hem sırtınada takabiliyosun daha kullanıslı öbürü elde tutmalı valız gibi geldı bana 🤷🏻♀️
balyanakoglum OA3905 sırt çantası daha kullanışlı canım bide trendyolda bagmorinin sırt çantalarına bak istersen ben eleleden daha çok beğenmiştim
Pembisanne OA3905 ben sırt çantası tavsiye etmiyorum hem bebek hem çanta zaten çok zor sırtta bile olsa çantayı da başkası taşısın 😂
Morcivert07 OA3905 sonrası içinde kullanırsın canım. Çünkü biberon kullanıcagın belli değil eger kullansaydı bi küçük termos alırdım yanıma öyle düşünmüştüm.
turansmom1 OA3905 sırt çantası daha mantıklı bence elinde puset taşırken yada bebek arabasi kullanirken surekli omzundan düşebilir üstteki ama alttaki daha iyi
ozgeya OA3905 Sırt çantası olan çok güzel görünüyor🌸 2 senelik bir anne olarak kesinlikle sırt çantası tavsiye ederim.taşıması her zaman daha kolay oluyor.