Merhaba arkadaşlar çarşamba günü ben de doğumumu yaptım çok şükür 😊 sizlere de anlatayım korkmayın tabi herkesin aynı olmuyor ama benim çok şükür güzel geçti doğumum. Doktorum doc. Dr. Ümit Korucuoğluydu. Benim oğluşum dönmediği için doktorum 39+0 için gün verdi sabah 6 da hastanede olmamı söyledi Ankara’da yaşıyorum ben doktorum TOBB üniversitesi hastanesinde doğum yaptırıyor yedi de doğuma aldı spinal anestezi ile yaptım doğumu çok heyecanlıydım ameliyathaneye girdiğimde anestezi uzmanı emine hanım mükemmel bir insandı beni o kadar güzel rahatlattı ki sakinleştirici vurabilirsiniz dedim sakindim baya kendin sakinleştin dedi iğneler vurulurken biraz acıyor sadece o da kendini ne kadar az kasarsan ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor sondayı uyuşturduktan sonra taktılar hiç acımadı hissediyorum dokunulduğunu ama en ufak bir acı hissetmedim tabi ki. Anestezi doktoru telefonumu aldı zaten ameliyathaneye götürebileceğimi söylemişlerdi doğum anında sonrasın da fotoğraflarımızı çekti video çekti eşime o an attı o güzel anımızı eşimle yaşatmamızı sağladı ❤️ Odaya oğlum benden önce çıkmıştı gittiğimde karnı aç bekliyordu beraber baya mücadele ettik 😊 dereotu yemiştim bir kaç gün önceden başlayıp o da etki etti galiba sütüm çabuk geldi ama gece hiç emmedi çünkü ben ameliyathanede üşümüşüm odaya da gelince ince giyinmişim dikkat etmedim omuzlarım sırtım gece çok ağrıdı ben hastalandığım için yavrum da uyumadı ve emmedi sabaha kadar dikkat edin sakın üşümeyin üstünüze kalın hırka yelek alın ayağa kalktığınızda mutlaka giyin. Beş altı saat sonra kalktım ayağa çok zorlanmadım ama tabi ki acıyor ameliyat yeri kalktım biraz yürüdüm yürüdüğüm için sondayı çıkarttılar çok kolay çıktı hiç acımadı. Ameliyatta sırtıma epidural takmışlardı o hastaneden çıkana kadar durdu bir düğmesi var makinaya bağlı bir buçuk iki saatte bir basıyordum oradan epıdural veriyordu uyuşturuyordu baya ağrıyı hissetmedim o sayede iki kere ağrı kesici yaptılar ikisinin sayesinde aşırı bir ağrım olmadı ertesi gün üç buçuk gibi çıktım hastaneden. Gece ilk topuk kanını aldılar işitme testini yaptılar ilk hepatit b aşısını yaptılar beş gün sonra da çocuk doktoruna randevu verdiler. Aklıma gelenleri hep anlattım sormak istediğiniz bir şey varsa sorun 😊 kormayın inşallah doktorunuz ekibi çok güzeldir doğumunuz harika olur ❤️❤️