glsahbaydemir Cansiin ağrılarım oluyor maalesef, ikinci doğumum olacak o yüzden sezeryan 1 veya 2 aralıkta 😍 şuan bi sıkıntımız yok çok şükür🙏
Sedaca Cansiin çatı agrım oluyor onun harıcınde artık uyuyamıyorum gecelerı sureklı uyanıyorum sık sık tuvaletteyim. 24 kasım ıcın gun aldım umarım bır degısıklık olmazsa 38. Haftamda dogum yapacağım 🥰
Kuzucuk61 Cansiin 38. Haftada çatı muayenesinde belli olacak. Bacak ağrıları ve kramplarla yuvarlanıyoruz 😀 32+6 yız
Cansiin Sedaca benimde kasığımda gaz sancısı gibi oluyor canım ilk defa dün gece oldu hatta ağrılar başlıyor demekki hayırlısıyla yaparsın doğumunu inşallah 🥰
mnh_ttl 32+6 yım bende çok şükür herşey iyi ama dün kontorulum vardı 2 kilo bebeğim 43 cm boyu sizce nasıl ? Kramplar ve uykusuzluk malesef bende var
Oznrrd Cansiin bel ağrısı ve ara ara kaşık ağrısı olmaya başladı hepimiz sağ Salim alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza 🤲😊
Halimer esrAlp alla Alla kızlar benim niye doktorum aralığın ilk haftası yada ikinci haftası gibi gözüküyor dedi anlamadm son adet tarihim 10 mart 32. Haftanın 3. Günü