Beyza12344 esintiii yigenimin adı ayse zümra benım kızımın adı da yusra bu isimler hoşuma gidiyor ve tabii Bi asaleti var 🤗🤗
Tmk Benimde henuz belli degil cinsiyetii fakat benim icin onemli olan sadece kurani kerimde geciyo olması. Tabiki bu şart degil anlamida guzel olmasi yeterli. Sadece şahsi fikrim bu benim😇
Pelinnn Asel 🤗❤❤ Ben de ilk başlarda çok Asel istemiştim ama sonradan babanemin üsmine çok yakın oda Aysel diye vazgeçtim 🤣🤣🤣
esintiii Pelinnn bende ilk eşime asel dediğim de Aysel anlamıştı 🙄 şimdi ne zaman asel desem ayselle kariştırır galiba zümra olacak 😊
Gamze5861 esintiii anlamı cok güzel bence benim bebegimin cinsiyeti henüz belli değil ama zümrayı begenmiştim not etmiştim bi yere ☺ Anlamı da cok güzel (Zümra: Güzel iyi ahlaklı 2. Zeki bilgili kadın)
Pelinnn esintiii Evet çok karışıyor ☺ ilk kime söylediysem aaa Aysel mi dedi 🤣🤣 ama Zümranın da anlamı çok güzelmiş ❤ Hayırlısıyla doğsun inşlh kuzucıklar ❤
Gamze5861 esintiii aynen hatta benim de kızım olursa iki isimli olarak Zümra Nur koymayı düşünüyorum ☺ Hem ağır hem kulağa hoş geliyor
esintiii Gamze5861 bize de çok kararsız kaldıysanız asel zümra olsun dediler ama bence her ikisi de tek başına güzel 👍🏻