Nisanurr Yusufveannesi tatlı şeyler yemeyi deneyin kulaklıkla müzik dinleyin biraz yürüyüş yapıp uzanın eğer hala hareket etmiyorsa hastaneye gidin bence
Ozge_brbr Yusufveannesi sessiz sakin bi yerde uzanıp elini karnına koy ve hissetmeye çalış bende işe yaramıştı 😊 çikolata da işe yarayabilir genelde öyle derler
NaimeYilmaz Yusufveannesi 3 saat yatarak hıssedememıssenız doktora gitmelisniz tabıkıde. Sırt ustu yada sagınıza yatablrsınız.
FigenBelinaynceyol Yusufveannesi canım bir bardak soguk suyu bir dikişte iç sol elini havaya kaldır bekle ve hareket edip etmediğini kontrol et ama su kesinlikle soguk olsun ama bir dikişte içöelisin İngiltere ‘de yasıyorum doktorum öyle demişti bana
Esraeker Geçen gün bende bunun için acile gittim ve doltorum bana çok kızdı neden bu saati beklediğim için hemen git allah korusun
Deletedmom35 Yusufveannesi kendini yordun mu canım acaba bebişte yorulmuştur belki çikolata veya tatlı bişey ye işe yarar
deletedmom351 34 haftalıksın endişe etme bebeğinin yeri daralıyor doktorunun bunu sana söylemesi lazım. Ayrıca son haftalar Bebek hareketleri yavaşlar. Bu gayet normal.
Lamelif Yusufveannesi en son ne zaman ultrason çekildin? Suyun azalmış olabilir endişelenme ama doktoruna görün derim
Gozdealpu 8 saati geçti mi? Tam dinlenme pozisyonu alın bekleyin. Bende aynı şeyi yaşadım. Çikolata yiyip bekledim hareket etmedi ta ki kendi yatağıma geçene kadar
HicranKzn Canım bende de geçen hafta aynısı oldu. Tatlı ile değil ekşi ile kıpırdadı benim kızım. Olmazsa bide onu dene. Sonra acile git kalp atışını dinle ki için rahat etsin🙏🏼
senaozkaymak Yusufveannesi yerleri daraldı galiba akşama doğru daha aktif oldu çok şükür sizinde gözünüzaydın ☺☺
Yusufveannesi Kızlar çok şükür kımıldadı 😁 ayy aklım gitti bian bide benim ki maşallah çok hareketli bugün kımıldamayınca çok korktum bide eşimde yanımda Yok hemen kalk hastaneye gidelim diyecek mecbur sizden fikir almak istedim
Deletedmom35 Yusufveannesi bende tam şimdi ne oldu hareket ettimi yazacaktım okudum ki minik oynamışşşşş 😊