deletedmom24 Kokusuz biliyorum ama kauçuk kokuyor diyen var bebeğim tiksindi diyen var. çok seven o parayı hak ediyor diyen de çok. Etrafınızda kullanan ya da bebeğinde tecrübe etmiş hamişler var mı??
Bgmbgm deletedmom24 valla cnm çevremde yok kullananlar ama insagramdan gördüm bütün blogger larda var bende alicam bi onu bide kehribar dış kolyesini 😂😂 benim çocuğumun neyi eksik 😂😂
Pinaryyim deletedmom24 cnm ondan bnde almak istedim ama içi küfleniyomus paylaşmışlar bazı bloggerlar nete yaz bak cıkar.
BesteCanerKutluzolu deletedmom24 etrafımdaki hiç bir bebek diş kaşıyıcısını ağIna sokmadı bende oğluma cesaret edemedim almaya ama çok tatlı gerçekten alacak olsam onu alırdım kesin 🙂 onun yerine silikon meyve fileleri var ya onlardan aliyim dedim içine kendim meyve koyarım kaşısın dursun 🤣
deletedmom24 Bgmbgm aldım bende bi tane 😂 kehribarı koparıp yutabiliyor o riskli hep gözünün önünde tutman lazım bebeyi kaşla göz arasında hallediyorlar biliyorsun 😊
Bgmbgm deletedmom24 aynen. Öle de ilkte ayak bileğine takicam bakalım cnm ben almadım ikisinde daha aklımda ama
Bgmbgm Pinaryyim onu bende okudum da yikamamk lazımmış onu yikayinca içi kurumadigina kuflenio gibi oluo oyuzden sirkeli suyla falan silinmeliymis
Burcum Pinaryyim geçen bi blogger aldı kesti merak ettiği için. Yıllardır kullanıyoruz dedi. Sildim de yıkadım da dedi. İçi tertemizdi. Bu arada ben almayı düşünmüyorum😊
deletedmom24 Pinaryyim üzerindeki desenler meyve püresinden elde edilmiş eğer düzgün temizlemezsen küf yapıyor onu biliyorum canım.
Thesra deletedmom24 Canım bide o desenleri emdiği için hepsi kayboluyo bembeyaz kalıyo özelliksiz bir sophie oluyo bende çok düşündğm düşündüm bu yüzden almıycam dedim çünkü beye çok para versem bebek hiç birini sevmedi😂😂
Thesra deletedmom24 Tamam güzelde o benekler gidince diş kaşıyıcısının bir. Özelliği kalmıyo napıyım ben öyle😂😂
deletedmom24 Thesra illa renkli olucak diyosun 😂 aslında bende takıntılıyım böle şeylere ama plastik bişi ısıracağına onu ısırmasını tercih ederim gitsin varsın rengi bebeğim rahat etsin kaşıntısını alsın da 🙂
Thesra deletedmom24 İnşallah sever ozamab canım bazı bebekler sevmiyomuş ki ben alsam kesin benimkide sevmez😂😂
Thesra deletedmom24 Hahaha istersen bütün servetini ver sevmeyince sevmiyolar valla evde o kadar boş duran hiç sevmediği şeyler varki inanamazsın😂😂o yğzden artık almıyorum valla
deletedmom24 BesteCanerKutluzolu ondan da alcam ben bak iyi hatırlattın o da çok güzel bişi hem meyve püresi yemiş oluyor 😊😊
BesteCanerKutluzolu deletedmom24 aynen öyle yiğenim çok severek kullanmıştı onu içine doldur meyveyi çeksin dursun hem boğazına kaçtı derdi de yok püre yapmakla da uğraşma 🤣