En baştan başlamayacağım anlatmaya ama ikiz annesi olmak , olacağını öğrenip bu fikri kavrayarak hayatına devam etmek uzun soluklu derin bir yolculuk oldu benim için , sorun yaşadık muhakkak hepimiz doğuma kadar bende yaşadım ama şükür ki evlatlarıma kavuştum 🤲🏻 Salı günü doktor kontrolüne gittiğimde doktorum artık dayanmayacaklarını biraz daha beklerlerse ikisinin de riske gireceğini söyledi ve doğum için ertesi günü yani 14.10.2020 tarihini verdi. Çarşamba günü doğuma gittiğimde her açıdan kendimi hazırlamıştım zaten , unutmayın bu süreçte en önemli şey kötüye de iyi kadar hazırlıklı olabilmek , gerekli tahliller yapıldı doğum için hazırlandım ve ameliyathaneye doğru bir yolculuk başladı etrafımda yeni ameliyattan çıkanlar ağlayıp sızlarken ben sadece tavanı izledim duymadım , görmedim ama hep stresliydim , sedyeden ameliyat masasına geçerken sadece her şeyin iyi olması için tüm kalbimle dua ettim 🤲🏻 Spinal sezeryan olduğu için belden aşağımı uyuşturmaya biri geldi kendini geri çekme iğnem çok ince dedi ama o an yaşadığım stresle ben acıya dayanamayıp kendimi öne çektim daha sonra tekrar denediler bu sefer bir hemşire beni sıkıca tuttu ama işin kötü yanı iğne beni uyuşturmadı bunu söylememe rağmen inanan da olmadı neşteri her bastırdıklarında ‘ah’ dedim ama en sonunda dayanamayıp çığlığı bastım çünkü canlı canlı etime bir şey batarken sessiz kalamadım..Sonunda inandılar canımın yandığına ve 15-20 dakika uyuşmamı beklediler fakat ben tüm acıyı hissettim doğumum boyunca bebekleri çekerken , kesiği dikerken , karnıma bastırırken en son ağrıya, acıya dayanamadığım için genel anesteziyle beni bayıltmışlar…Hala çekiyorum acısını ağrısını , benim için tek güzel yanı bebeklerimin sesini duymamdı başka hiç bir artısı olmadı genel anestezi istemediğim içinde bin pişmanım 😞Şuan bebeklerim kuvezde içim gidiyor orada oldukları için ama dayan diyorum kendime her şey onların sağlığı için , kilolarını soracağınızı biliyorum ikisi de 2 kilonun altında , benim ağrılarım var dikişlerim yanıyor sadece yatıp kalkıp yürüyüp bebeklerime süt sağmaya çalışıyorum.. Bize dua edin ki iyi olalım ve kavuşalım birbirimize 🤲🏻