Postlar üst üste mi geldi bilmiyorum ama bu tarz şeylerin gereksiz, fuzuli masraf ya da saçma olduğunu düşünenleri okudum. Herkesin kendi hayatı tabiki saygı duymak gerekir. Ama şunu söylemeliyim ki şu an da insanlar etraftan bir şeyler görüyor duyuyor izliyor ve yapmak istiyor imkanı olan şatafatlısını fazlasını imkanı biraz daha az olan daha mütevazi yapar kimisi sadece pasta keser, kimisi Kuranı Kerim okutur okur mesela. Bunların hepsi o bebeğin heyecanı ve mutluluğu ile yapılan şeyler ve çokta hoşuma gidiyor açıkçası.
Şunu da okudum 2 3 yerde, bunları yapacağınız parayla yardım yapın, kurban kesin, market alışverişi yapın dağıtın…. Yani bunlar beni şoka uğrattı ne alaka ya? İnanın ki ne alaka? Bunları gerçekleştirmekle hevesleri yerine getirmek arasında nasıl bi yakınlık ilişki alaka olabilir? Düşünceyi sağlamlaştırmaktan başka bi şey değil o da kendinize göre.
Yani kurban dediğimiz şey küçükbaşlar mesela 800 900den başlıyor ki bebek doğunca inşaAllah yapılacak bi şey 😊 Yapılan partiyle falan fiyat olarak ne alakası var 🤦♀️
Yani daha çok şey yazmak istiyorum ama herkesin düşüncesi işte sevmesekte saygı duymalıyız. Ben mesela kendim yapmayı çok seviyorum süsleri, dağıtılacakları falan daha yapmadım ama yapıcam Allah ömür verirse 🤗
En büyük hayalim de mevlütünü yapmak inşaAllah doğum zamanımda Korona illeti geçmiş olur 😟
CANINIZ KEYFİNİZ NASIL İSTERSE ONU YAPIN ANNELER 😍
BURADA POST AÇTIĞINIZDA YARDIMCI YORUMLAR DIŞINDAKİLERE CEVAP DAHİ VERMEYİN 😎
HER ŞEY GÖNLÜMÜZE GÖRE OLSUN İNŞALLAH 😍😍😍