Sermec27 Angelada ben de bebeğimi kaybettim canım sezeryan oldum 63. Gün oldu benim ilk adetim sen kac haftalık kaybettin meleğini canım rabbim sabr versin 🤲
[silindi] Angelada normal canım sezaryen doğum sonrası öyle oluyor. Ben 60 gün sonra adet olmuştum. Ben de bebeğimi kaybetmiştim 😔😔başınız sağolsun. Cennetinde kavuştursun rabbim bizler evlatlarımızla 🤲🤲😔😔
Sermec27 Angelada sag ol canım ben 38 haftalıkken oğlumu kaybettim anne karnında kalbı 7 bucuk ay oluyor yani 2 3 ayı bulabiliyor ilk adet rabbim tekrardan nasıp eder inşallah 🤲
[silindi] Angelada benimki zamanında doğum oldu canım. 1 saat yaşayabildi. Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Rabbim böyle uygun gördü
Angelada [silindi] çok zor ben göremedim bile fotosunu sadece çekmişlerdi öyle görmüştüm. Allah hepimize sabir versin. Sonra bi ay geçti safsamdan ameliyat oldum Herşey arka arkaya geldi
[silindi] Angelada 😔😔😔 sabret bacım rabbim sabrını veriyor ben şimdi yine hamileyim çok şükür 9 haftalık olduk 🤲🤲rabbim sana bir evlat nasip etsin içinin acısı dinsin biraz daha 🤲🤲
Angelada [silindi] âmin cnm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne kadar süre sonra oldu 6 ay geçmesi gerekiyormus
[silindi] Angelada 4 ay sonra canım herkes farklı şeyler söylüyor kuzum benim doktorum bir kaç adet geçsin öyle düşün demişti bazı doktorlar da 6 ay yeterli ya da 1 sene geçsin diyorlar. Senin bünyenle alakalı o canım
Angelada [silindi] ben iki ameliyat olduğum için 6 ayı beklemem lazım cnm dikişlerim var üst karın bölgesinde yine ’de nasip Allah verirse inşallah