Ahgebelik Bende12+2 haftadayım .buzdolabı ve soğan kokusu dayanamıyorum halen ağzımda acımsı bır tat var😒😒🤮 ıkıncı gebelıgım ,ılk gebelıgımde de aynıydım .bu salı ıkılı taramaya gıdecem bakalım cınsıyet tahmını yapacakmı🙂
Almilamoms ZehraMelek tam 12 haftalığız doktorum ‘ben erkek diyorum’ cümlesini kullandı ben de sağlıklıca gelsin dedim konuyu kapattık tahmin mi ediyorsunuz demedim değişme ihtimali olabiliyor bunu biliyorum o sebeple o kesin dese de inandırmazdım kendimi 😁
Ceren_demir34 Poncigi-m merhaba bende 12+2 hamileyim. Dün benimde az bisey kanamam oldu ve doktorum 1hafta yatış verdi ilac kullanıyorum ağrılarım benimde var. Rabbim sagsaglim kucaklarimiza almamızı nasip etsin
mbolat Almilamoms 2021annesiyim ay bir tek bana söylemediler cinsiyeti ya tahminde bile bulunmadı erken henüz dedi
2prensannesl Almilamoms çok kustum hiç birșey yiyemedim hastaneye yatırmak istedi doktor kabul etmedim dahada devam ediyor kumsalar bitsede rahat etsem diye bekliyorum seninde yavrun hayırlı sağlıklı olsun inşallah
2prensannesl Almilamoms idrar yollarında fazlasıyla enfeksiyon var dedi bide kum döktüğümü söyledi onlarda sebeb oluyormuş kusmaya
Zafsim0801 Oznuryener19 tek sıkıntım suanda gaz 😫😫😫😫😫2 gündür ölçüme gazdan rezene içtim yok yarın zeytınyagıııı atcaaam agzıma genel olarak iyiyim
mbolat 2021annesiyim ama tahmin de bulunuyor çoğu doktor pozisyon doğruysa net olarak söyleyen doktorlar var
2021annesiyim mbolat evet ama bazi doktorlar daha temkinli davraniyo kesinlesmeden soylemek istemiyorlar
Fatos007 Oznuryener19 Bulantılarım geçti çok şükür. Kasık ve bel ağrısı oluyo ara ara. Son bir haftadır baş ağrım var sürekli. İkili tarama yaptırdık temiz çıktı. Cinsiyet için 16. Haftayı bekliyoruz sabırsızlıkla🙂