aaayLn Almilamoms bazen diyorum eskiler daha mi iyiymis ne doktor var ne testler ne stres simdi teknolojiye yetisilmiyor herseyi ogreniyorsun iyice stres yasiyorsun birseymi var birsey oldumu olacakmi insan kafayi yicek oluyor.
Almilamoms aaayLn kesinlikle öyle ilk gebeliğimde inanr mısın interneti kendime Köle ettim resmen herşeyi öğrendim ama bu iyi değil bilmemek insanı daha az tedirgin ediyoe diğer türlü her bişeye endişe ediyorsun şimdi bu ikincisi o kadar rahatım ki saldım valla rabbim korusun bebeklerimizi rabbime emanet
2021annesiyim Almilamoms bugun 13+0 olduk bebegimle dun kontrolumuz vardi erkek dedi ama daha erken sakin alisveris yapmayin dedi :)
Almilamoms 2021annesiyim erkek daha çabuk anlaşılıyor gibi hadi gözünüz aydın siz yine bekleyin dediği gibi 16 da netleşir zaten
mbolat Almilamoms 2021annesiyim ay bir tek bana söylemediler cinsiyeti ya tahminde bile bulunmadı erken henüz dedi
2021annesiyim Oznuryener19 ben ilac kullanmama ragmen neredeyse her sabah kusuyorum 🙁 doktor sabah bulantisi olanlar doguma kadar surebiliyo dedi yandim ki ne yandim sadece kahvalti yapabiliyorum tabi saniyesinde çıkarıyorum onun dışında hep meyve yiyorum
Asel38 ae3535 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kız çocuk hemen göstermiyor diyorlar ama doktor yüzde 90 dedi
ae3535 Asel38 bizim doktor da cok emindi ben de bu kadar erken ogrenmemize sasirdim:) cihazlardan herhalde
Asel38 ae3535 aynen bende şaşırdım ama yüzde 90 dedgine gore öyledir bu haftaya gideceğiz tam net belli olur heralde 16 haftalk oldk
Sherlock1 Ben de 13+5 oldum mide bulantısı devam kahverengi alıntım vardı şimdi de sırt ağrım başladı bugün😢
Poncigi-m Sherlock1 Kahverengi akıntı için mutlaka doktora gitmenizi tavsiye ederim Çünkü bende çok az akıntının içinde var ile yok arası çizgi halinde kan vardı ve kasıklarımda şiddetli bir ağrı Mevcuttu kontrol için doktora gittiğimde eşinde kanama olduğunu öğrendik ve 1 haftadır evde yatıyorum
Almilamoms 2021annesiyim hayır ben de yarın gideceğim ve çok merak ediyorum ama bizim doktorumuz bu konularda biraz katı o sebeple söyleyeceğini sanmıyorum
Almilamoms 2021annesiyim biz bugün gittik ve doktorumuz erkek dedi bir kızımız var bakalım değişmezse bu da erkek
HULYA0693 Kızlar bende 14 haftalık gebeyim. Sizdede yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor mu yada nabızda hızlanma oluyor mu 😏
Hazi HULYA0693 evet benim de özelikle akşamları yemek sonrası çarpıntım oluyor, çok sıvı tükettiğim günlerde daha az oluyormuş gibi geliyor bana. Doktora gittiğimde soracağım
gozde_sarisoy Kusmalarım geçti gibi , ara ara mide bulantılarım ve koku hassasiyetim oluyor 😞 Daha kilo almadım , cinsiyette öğrenemedim merak ediyorum 😊
gozde_sarisoy Bende ikili vs . Diğer testleri yaptırmıyorum ilk gebeliğimde de yaptırmadım eşimle kendi tercihimiz tabi detaylıyı yaptırıyoruz