SevdeKoGeben Arkadaşlar 10 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam göbeğimin kalmasını istemiyorum korse takanlar varmı aranızda hangi marka dikişlerime bir sıkıntı yaratırmı
NurEmree SevdeKoGeben Aynen valla benimde son 4 gün doğumuma bende sezaryen sonrası korse kullanmak istiyorum 💗💗💗
Duygucoban SevdeKoGeben ben 16 gun once sezeryanla dogum yaptim sarmak suan icn pek mumkun degil bence korse normal dogumda rahatlika takilir sezeryanda zor anca 1 aya filan onzamanda bi anlami yok galiba
DidemYldrm SevdeKoGeben ben kullanıcam canım 2 hafta sezaryen korsesi kullanıcam medikalciler den alıcam 2 hafta sonra da melekstoreden alıcam İnstagram dan
Handemre SevdeKoGeben canım bende sezaryen ile doğum yapmayı planlıyorum ve apdominal korse kullanılmasını öneren çok oldu 18 tl ye gittigidiyordan aldım bgn geldi iyi görünüyor ayrıca Demir filanda yok istersen bir araştır ☺
SevdeKoGeben Çok sağolun kızlar inşallah doğumdan sonra eski halime kavuşurum son 10 günüm gittikçe şişiyorum sanki 🙈
Mehdisram Ya bende normal görünüyor şuan inşalalh bi sıkı tutup olmazsa korse alıcam ama nasıl bişey almalıyım hiç kullanmadım daha önce ne önerirsiniz bende düşünüyorum bunu son zamanlarda 😓😅
Nilayyy Kızlar bol su tüketin İnan’ın çok faydası oluyor. Sezeryandan sonra giydiğin pijama bile Canını acıtıyo korseye dayanamazsınız. Ben 2 hafta önce Doğum yaptım hiç göbeğim de kalmadı
HsynArasinannesi SevdeKoGeben ben 10 gün sonra taktım canım ama cok cok sıkı değildi biraz toparlasın diye şimdi 30 günlük olduk en sıkısından alıcam takmak için çünkü kilo anlamadan gidiyor da sanki göbek pek girmiyor gibi