gulsumm-142 Merhabaa kızlarr 3+6 haftalık gebeyim benim gibi taze anne olan var mı? Siz kac haftalık gebesiniz? 🌼
Deryayurt gulsumm-142 bende sanırım 5+2 😊 yani tam hafta belli degil benim daha pazartesi 4+4 tü ama tahminiydi geç döllenme benim ilerleten haftalarda kesin hafta belli olacak
gulsumm-142 haziranin25i hos buldumm maşallah rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah 🌼🌼🌼
Tugceasl gulsumm-142 Allahım kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inşallah 16+3 🤲🏻🌸 İlk üç ay bitene kadar kimseye söyleme nazar gerçekten var 🧿 ilk üç ay boyunca elinden geldiği kadar çok dinlen ilk üç ay kasık ve bel ağrın adet olur gibi ağrıcak endişe etme korkup her seferinde hastaneye gitme 😊 ilk üç ay kesinlikle muayenelerini alttan yaptırma en büyük düşük sebebiyet her ne kadar doktor bişey olmaz dese de yaşadım . İlk üç ay eşinle ilişkiye girme bu da em büyük düşük sebebi ☹️ 10 nuncu haftaya kadar bebeğinin kalbini duymazdan korkma çünkü en geç 10 da duyuluyor . 🙏 Asla ağır iş yapma sağa sola aşağı yukarı uzanma Söyleyeceklerim bu kadar bildiklermi paylaştım sorun olursa devam ederim 🌸😂
Duru999 Tugceasl ne guzel insansiniz Allah razi olsun bilgilendiriyorsunuz. Taze anne adaylarina tavsiye diye postda acin siz🌸
Tugceasl Duru999 Düşünmüştüm aslında ama soran oldukça yazıyorum yinede bende taze bir anneyim rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻