Kelebek34 Merhaba kızlar 40 haftalık oldum hala hiç bir belirtim yok 🙄 pazartesiye kadar sadece bekleyebiliriz kalp atışları yavaş ve suyu azalmış dedi doktorum 🙄 gelmezse suni denicek , yine olmazsa sezeryana alıcakmış. Size ne önerdi doktorunuz ?
Iremfirat Kelebek34 40+3 benimde hiç belirti yok, suni yada sezeryan seçeneğini bana bıraktı cunku açılmam sancım olmadıgı icin suniyi çekip çekip doğuramadan sezeryana geçip iki acı çekme riski var🤦🏾♀️ Cumartesi karar vereceğiz🙋🏾♀️
Kelebek34 Iremfirat ben Çarşamba günü gitmiştim 1 cm açıklık var ondan önce ki haftada 1 cm di ama hiç ilerleme olmamış malesef 🙄 Perşembe günü de evlilik yıldönümümüzdü yani dün doktora suni verseniz gelir mi dedim Perşembe günü , alttan muayene etti bebek kanalda ama geride dedi biraz daha aşağı inmiş olsaydı olurdu ama şuan gelmez boşuna acı çekmiş olursun dedi. Gelmezse benim de seçeneğim ya yine suni sancı yada sezeryan 🙄
Iremfirat Kelebek34 4-5 cm den sonrası genelde saatte bir açılma oluyormuş. Ama 1-4 arası bazen 1 ay bazen 1 saat çok güven olmuyor 😞 bende cesaret edemedğim için sezaryen diyeceğim sanırım
Kelebek34 Iremfirat hakkımızda hayırlısı olsun bende çok kararsızım ya 🙄 inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebişler 🌺