cipiti 17+2 oldukkk doktor randevum bugün umarım bugün cinsiyeti öğrenirim 😍😍😍 bu haftada netleşir artık degilmi
mercimeginanne cipiti bnmde dün 17+2 ydi cinsiyet için gittik sıpa bacaklarını kapattı açmadı 😂😂 net belliymiş artık cinsiyetleri ama gösterirse işte :))
Ciwan cipiti Bizim 16 da belli olmuştu 😊 Güzel bir kahvaltı yapın ve tatlı bir şeyler yemeyi de unutmayın.
cipiti mercimeginanne ahh doğunca bı ısırığı haketmis 🙈🙈 benimde bı oncekinde arkasını dönmüştü hiç göremedim hareketlerini inşallah bugün gorebilirim
cipiti A-F-B hemen önce mi içeyim bı oncekinde çikolata yiyip girdim ama uyuyordu arkasını dönmüştü 🤭🤭 aldım bakalım
A-F-B cipiti ben gittik sonra kantinden süt aldık çikolatalı içtim 20dk sonra falan beni aldı içeriye
Cereninci Süt içip gittim kontrole geçen hafta 12 haftalıktık erkeğe benziyor dedi bugün tekrar kontrolüm var 13 haftalığız net söylicek bakalım bekliyoruz 13:30 u 😍
cipiti Cereninci yazın banada merak ettim 12 haftada bize tahminim erkek demişti ama hala netleşmedi ☺️☺️
mrvtkrl 12 haftada bize de erkeğe benziyor diye yorum yaptı 16+1 im yarın kontrolüm var çok heycanlı 😍🙏🏻
Hayatft123 12 haftamda %80 kız dedi 16 haftamda %90 erkek dedi bugün randevum var 17+0 oldk bakalm hayırlısıyla öğreniriz inşallah 😍
cipiti Hayatft123 inşallah öğrenirsiniz kısa zamanda insan heyecanla bekliyor o anı biz öğrendik darısı başınıza oğlumuz olacak 🥰🥰
ZehraMelek cipiti bebeğin pozisyonu uygun olursa net söyler doktorunuz.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hayatft123 cipiti bizde öğrendik %100 kız dedi ama daha önce bi kız bı erkek dediği için sonradan değişirmiki diye düşünmüyo değilim 🤩 oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah