sabirsizsabirli Son 1 ayda düzenli hurma yiyerek doğumu kolay geçen var mı? Aşşşşşırı korkuyorum doğurmaktan. Korkum yüzünden keşke hamile kalmasaydım bile diyorum bazen bilinçsizce o derece korkuyorum :(( :(
ecembugra53 sabirsizsabirli hurma ye squat yap bol yürüyüş yap ekinden geleni yap Rabbim biliyor doğacağı vakti akışına bırak cok stres iyi değil bebeği etkiliyorsun
Iremfirat Düzenli olarak hurma/ pilates yürüyüş olayımı yapiyorum. Erken doğum riskim olmasına rağmen 40. hafta bitecek hala ne sancım ne açılmam var bazen olmayınca olmuyor 😃 nasipte ne varsa o..
babysevgi Bahsedılen hurma normal hurma değil arkadaslar 😬 trabzon hurması cennet hurması olarak bılınen meyveden yemenız gerek suan tam zamanı
Verasmommy babysevgi Bu söylediğinizi ilk defa duyuyorum. Trabzon hurması da çok faydalı çok da severim ama diğer hurmanın içindeki oksitosin maddesi rahmi yumuşatıp doğumu kolaylaştırıyor. Siz trabzon hurmasını nerden duydunuz?
Smyy34 babysevgi normal hurma etkili Hz Meryem ile alakalı hatta ve aynı zamanda Meryem Ana otu da iyi geliyor ve Meryem suresi okumakta kolaylaştırır normal hurma daha çok etkiler cnku oda Hz Meryem ile alakalı ☺️
Mrv24orn babysevgi evet bnu bilyrm bnm ablam son ayinda cok yedi ve bebegede kilo aldriyoms oglnu 4.5 kilo dogurdu😅😅😅😅😅😅
babysevgi Verasmommy camp allenin yoga hocası ile calışıyorum o söyledi :) bnde dgrr hurma sanıyordum .
babysevgi Smyy34 normal hurma etkili değl :/ araştırın isterseniz . Bahsedilen cennet hurması ama o bile ck etkili değil o açılma işleri o kdr kolay değil ya öyle olsa hurma yiyen normal doğururdu
Capadocia50 Bugun bu konuda baya youtube videosu izledim. Hurma,patlıcan filan faydası yok dio doktor ama bilmiyorum napsakkk