Aysn6767 Sinhur detaylı tarama ile 4lü test kıyaslanamaz. Detaylı taramayı her halükarda yaptırın, bebeğin bütün organları taranacak ve doğum öncesi veya sonrası müdale edilmesi gereken bir şey varsa öğrenebilceksiniz.
Mehtapakgl Sinhur ya kuzum bu çok değişken 2 li temiz çıkıyo. 3 ve 4 gerek kalmadan doktor direk detaylı usg ye yönlendiriyor. Kimi doktor 2 li temiz çıksada 3 ve 4 ü de yaptırıyor. Ama genel olarak. Doktorlar direk detaylıya yönlendiriyor.
Ebru1234 Detayliyi herkesin yaptirmasi gerekiyor. 4 ise eger onceki yaptirdigin test riskli cikmissa doktorun yaptirman gerektigini soyler zaten. Benim bilgim bu. Ikisi ayri seyler.
Dmlky80 Ben ikili test yaptırdım normal çıktı 4 lü test içinde kan verdim zorunlu degilmiymiş 4 lü test
Elbiiiii busratunk5 bende öyle yaptım canım iki gün öncede detaylıya girdim şükür herşeyi temizdi darısı hepinize inşallah 🥰
Beyzabyk Sinhur ben 2 li test yaptırdım doktorum 3 lü 4lüye gerek duymuyorum 2li testin temiz boşa para verme dedi detaylı ultrasona girdim doktorumun önerdiği yerde ama isteyen doktorlarda var 2 li temiz çıksada
Nuray23 Dmlky80 bilgilendirme yaparlar bu testler hakkknda filan sonra yaptirmak istiyorsaniz kan verin der.
Nuray23 Dmlky80 sizin doktorunuz belki istiyor direk sormadigina gore . Doktorlarin hepsi farkli iste.
Beyzabyk hayatsevincim Sinhur ben 350 ye yaptırmıştım ama değişiyor yerine göre ve şehire göre diye biliyorum
halitefe Sinhur canım ikisinide yaptırmanı tavsiye ederim ama illada birini seçicem dersen detaylı ultrason