MiniKaya Kızlar geceden beri ufak ufak kasık ağrım var özellikle sağ taraf doktor bebeğin kafası sağda demişti acaba kanalamı giriyor 🤦🏻♀️ Çok şiddetli bir ağrı değil ama rahatsz edici
Sweetbabymom MiniKaya canım gecmeyen bır agrıysa mutlaka doktora gorun benımde aynı oldu erken dogum rıskı cıktı duzenlı agrılar cıktı cıger gelıstırıcı vuruldum su an ıyıyım sıkıntı yok Allaha sukur ama onden tedbır almak gerekiyor umarım yalancı sancılardr
MiniKaya Sweetbabymom 2 hafta önce böbreğimde taş var diye sancılarım vardı bu erken doğumu tetikler diye ciğer geliştirici ve progestan oldum canım ama kontrolde herşey normaldi ama dün geceden beri ufak ufak sağ kasığım ağrıyo arada sola vuruyor anlamadm 🤦🏻♀️
Sweetbabymom MiniKaya belki taş agrı yapıyor olabilir canım istersen tekrar doktora gorunmende fayda var diye dusunuyorum taş dusuruyorda olabılırsn
MiniKaya Sweetbabymom 34+1deyim canım anlamadm gün içinde takip edeceğim ona göre gideceğim bikaç saat takip edeyim diyorm ama allaha şükür kanama vs yok
MiniKaya babysevgi ay işte benimde öyleydi kuzum 🤦🏻♀️ Çok bir ağrım yoktu ama rahatsız edici şekildeydi Sabaha geçti ama doktor kafası sağ tarafta diyince geneldede sağ kasığım ağrıyınca acaba kanalamı giriyor diye düşündüm 😊
babysevgi MiniKaya olabılır artık 35. Haftadayız ☺️ Bnıde rahatsz ettı kas gevsettıgını bılmesem sıcak su torbası koyucaktm
MiniKaya babysevgi hatta bazen karnımın içinin acıdığını bile hissettim ☺️ Endişelendim sabah takip edip doktora gideyim dedim ama sabaha geçti sanırım normal artk rahimde kendini doğuma hazırlıyor gevşiyor diye düşünüyorm 😬