Esraaelisa1 Her gece kollarım da şiddetli ağrıyla uyanıyorum ellerim ve parmaklarım şiş karınca gibi uyuşuyor parmaklarımın ve bileklerimin eklem yerleri ağrıyor 😭 36+5 olduk bu arada 😒
-seda Esraaelisa1 canım 37haftalik hamileyim doktor kanımın çok düştüğünü söyledi ve bir kilo bı serumun içine venofer diye kan yapıcı ilaç verdi şu an çok iyi yım senin gibi kollarım eklem ağrılarım çoktu karincalanmalar falan hep geçti bı kanına baktır bence ondan oluyo
Fusun Bende mide agrisindan uyuyamiyordum dr ilac verdi gecti,ama belli bi sure ellerim ve kollarim benimde cok agridi siskinlik oldu sonra gecti. İnsallah sizinde gecer dr la bi gorusun isterseniz
Esraaelisa1 mervoss Geçmiş olsun canım Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💜 Gerçkten zulüm gibi isyan etmek gibi olmasın ama o ağrı uyutmuyor ben birde 8 aydır kustum ondan bile kötü 😭
S-r-p Ben de 29+6 yım ve asla uyuyamıyorum bu hafta perişan oldum bacaklarım sanki patlayacak bi uyanıyorum kan ter içinde bi daha yok gündüz de yok uyku🤦♀️
Esraaelisa1 S-r-p yaklaştıkça öyle oluyor canım son haftalarda gece tuvalete seferliyorsun zaten miğde yanması birde bu ağrılar falan
mervoss Esraaelisa1 allahım yardımcın olsun inşallah bende agrılarım yüzünden uyuyamazdım bana derlerdi ki bebek olunca uyuyamayacaksım bende sinir olurdum simdide uyuyamıyorum diye ama aynı şey değilmiş allah razı olsun bubarafa
Esraaelisa1 Birde kızlar dün akşam iç çamaşırımı değiştirdim iki yerde su lekesi vardı başka bişey yoktu ama tuvaletteki peçete ıslanmıştı bende ondan olmuştur diye düşündüm anneme gösterdim sarı leke şeklinde suydu o diyor
Esraaelisa1 -seda hastaneye geldim şuan doktoruma mesaj atmıştım bu gün dün akşam az suyum gelmişti şuan nst ye bağlandım ebe muayene etti alttan bel ağrım var ama nst de çıkmıyor ağrı ebe 1 cm açıklık var dedi birde açım kusmuştum yemek yemeden geldim