Nurelf12 Merhaba arkadaşlar sizde de huzursuz bacak sendromu var mı ben artık isyanlardayım şuan uyuyamıyorum resmen
Myrina Nurelf12 aynısını yaşıyorum. Gece uykuyu unuttum. Bu saatte evde geziyorum durmadan. Magnezyum kullanıyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor 😔
Merveakbb Nurelf12 ayni durumdayiz canim agridan uyuyamiyorum geçen gun bacagimdaki kasilmayla uyandim
Kbraisik1 Nurelf12 kızlar yatagınızda ayak ucunuza bi tane sabun koyun orda kalsın faydasını göreceksiniz
Myrina Nurelf12 hamile olmasak ilacı var ama hamile olduğumuz için onu da kullanamıyoruz. Umarım doğumdan sonra geçer. Şu anda kendimi başka şeylerle oyalıyorum başladığı anda unutmak için. Yatarsam daha kötü oluyor.
Nurelf12 Sinemarslannnn böyle karıncalanma desen değil uyuşma desen değil yani bunun bi tarifi bile yok çok değişik bacağın rahatsız diz kapağı kısmında kramp gibi bişey oluyor ve genelde bu saatlerde başlıyor Benim
Ayseozmenucar Bende ki sorun 15 gundur başladı dızımde varıs çıktı ve agrılı doktora gorunmen lazım dedı dogum doktorum🤔
Eylul58 Nurelf12 Eşinden rica et hafiften sert sert avuç içiyle ovalasın ben öyle rahatlıyordum biraz ve soguk kompres yapabilirsin kan dolaşımını hızlandırıyor oda iyi geliyor
Nurelf12 Eylul58 aynen soğuk iyi geliyor ayağımı da suya koyuyorum ama dün gece çok kötüydü en son elma sirkesiyle biraz masaj yaptım rahatlattı