30+3 haftalık gebeyim. 2. Gebeliğim kızımda böyle bir bel ağrısı çekmedim benim gibi bel ağrısı çeken varmı😐
Bel ağrısı
E44 31+5 haftalığım, benimde ikinci gebeliğim, maalesef benim de oluyor ayakta durunca 😔
glsahbaydemir ben uzanınca bile ağrım oluyo korkuyorum ya
30lu haftalarda daha çok oluyormuş bel agrısı özellikle erkek bebekse kesin oluyormuş
Başından beri bel ağrısını çekiyorum. Hele ki biraz fazla ayakta kaldığımda katlanılmaz oluyo 🥺
E44 fıtık yok. Erkek bebekler bel ağırısı yapar diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️
Kızım olcak inşallah en baştan beri inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum hatta şu an bile ağrıdan uyuyamıyorum çok kilo almadım ama sanki bütün yük belimde
E44 ikinci daha zor oluyormuş demek ki.
glsahbaydemir Evet birincide mide bulantısı iştahsızlık çok oluyo
Benmde cok fena bel agrm var ilk gebelğim neden olyor bilmyorm ama bir süpürge dahi yapamaz Haldeym hiçbişey yapmasam bile uzanıp kalksam hemn ağrıyor tutlyor sakat gbi yürüyorum 😪😪 11 haftda başladı hayla var kalsiyum eksiklği diyorlar bilmyorm artk ilacı kullanıp hayla agrıyan varsa alakası yok demkki
E44 Evet ama biz yapmayincada yapcak kimse yok zaten haftada 1 kere falan supurge tutuyorum bn sık sık supurge tutmuyorm eskisi gbi ama haftada bir tutuncada koltuk alti vs derken giriyorm hep aslinda dha oncede yaptm agrim olmamisti yorulmustm sadce ama bu sefer oldu sanirsam bide bebek buyudukce ağirlasiyoruz agri olark dönüyo