Ttugbatrn Kızlar sütüm gelmezse diye çantama bebek maması koymamı tavsiye ettiler , sizler de aldınız mı hangi marka ve nerden aldınız banada fikir verir misiniz
Cigdembakar Ttugbatrn konmamalı bnce 3 ay önce doğum yaptm sezeryanla hemen süt gelmez denilenleri hiç takmadm hep pozitf düşündm doğumdan snra hemen emzirdm ve sütğm geldi güzel düşünün güzel olsun
Loyasteri Ttugbatrn hayır ben almadım gerek olursa da hastane yakınındaki eczanelerden alınır diye düşünüyorum
Asel61 Ttugbatrn ben koymadım sezeryan oldum gayet sütüm geldi bence gereksiz boşuna masraf eczane her yerde var laızm olunca alinir
Uykulugebe Ttugbatrn bence henüz almayın. Çünkü eğer gerekirse doktorun tavsiye ettiğini kullananın. Hem refakatçinizin hemen alıp gelebileceği birşey.benze siz sadece biberon ve göğüs pompası koyun çantanıza
Momster Bencede konmaz. Olumlu dusunun sutum gelicek ve emziricem diyin. Lazim olirsa bi yerden gidip alirsiniz cok zor olmasa gerek :)
Serpil34 Normalde çocuk doktoru önermiyo mamayı bana kendi doktorum alın bulunsun dedi ama çocuk doktoruna söylemeyin önermiyo dedi bende almıcam. Sütüm gelmezse en kötü eşim eczaneden alır ki hastanelerde veriyomuş özeller