Oncelikle ALAHIM SELAMİ İLE merhaba,
Benimde başımdan bir doğum geçtiki öyle böyle değil.. 🤣 gülüyorum cunku hic birseyden habersiz kurbanlik koyun gibiydim😂
39+5 kontrol günümde gittik hastaneye bebegimin suyu bitmeye yakındı doktorum hemen o gun yatış verdi zaten iki gun oncesinden suyun az oldugunu 2 gun sonra tekrar azalma varsa dogumu baslatacagini soyledigi icin her ihtimal hazirdim cantam vs.. gunlerden cuma mubarek gun bende bir bayram havasi 🤩 ogluma kavuşcam gule oynaya odama ciktik.
Kendi sancim yok tabi henuz sunii sanci verdiler
Saat 11:00 basladi suni sancim ara ara sancilar geliyo regl gibi hissediyorsun oh diyorsun kolaymis 😏 ( nerden bilicem basima gelecekleri kalkip son hamile pozlari veriyorum kardesimin telefonuna su instagramda gordumuz ameliyat onluguyle koca karniyla 🤰🏻 dans eden hamisler 💃🏻gibi bi saga bi sola oyna babam oyna) Saat oglen sonrasi 15:00 doktorum geldi cati muayanesi oldum 3 cm acilmam var aksam 6 ya kadar devam edelim dedi. Ben o arada sancilar hafif tabi makyaj bile yaptim oglumu guzel karsilicam sözde 🤦🏻♀️
Saat 18:00 doktorum mesaisi bitiyor geldi kntrol etti acilmam 4 cm haliyle dogum baslamamis kadin gidecek.. muhtemelen gece dogumun olur ama olmassa sabah zaten kesin geldigimde dogumunu gerceklestiricez dedi. Ne olduysa ondan sonra oldu.. LAVMAN yaptilar..
Saat 20:00 a kadar suni sanci devam dogum belirtisi hala yok sancilar aldi basini gidiyor nst baglanmaktan nefret ettim uzandikca siddetlenen sanci bir turlu cihazda dogum sancisi olarak gorunmedi hadi bi daha devaaamm
Saat 22:00 artik dinlenmem lazim sanciyi aldilar elimden 12 ye kadar biraz dinlendim 12 de tekrar yeni sanci serumu takildi cuma gece 12 den Sonraki sancilarimin siddetini anlatamam annemin omuzlarini curutmusum agridan ama gel gelelim dogum hala baslamamis
Saat : 03:00 koridorda yuruyuse cikardi hemsire beni anneme tutuna tutuna yuruyorum ara ara gelen sancilarda durum nefes egzersizi yapiyorum karsi odamda da sabah sezeryanla dogum yapmis 27 yas civari bir bayan oda esiyle beraber yuruyor ama yurumek degil ondaki resmen acidan surunuyo onu gordukce aman bendeki sanci agri degilmis bunada sükür ben bu gece cekicem sabah bitecek kucagima alcam kadin sezeryan olmus bebek aklina gelmiyor diye kendimi avutuyorum bi guzel 😂
Saat 08:00 gunlerden cumartesi doktorum geldi bu arada sabaha kadar nobetci hemsirelerin cati muayanesini anlatmiyorum bile bir insan kac defa cati muayanesi olur bilmiorum ben 20 kere oldum hem gunduz hem gece hemsirelerinden artik en son yeter diye agladigimi bilirim 🤦🏻♀️
Doktorum geldi beni gorunce hala dogurmadinmi ben bu saate kadar bitmistir diye bekliyordum dedi tekrar catı muayanesi 9 cm acilmam var ama sorsaniz karnim ne assa inmis durumda nede gelmeye niyeti var sondaj takildi artik dogurmam lazim su icerde zerre kalmamis usten ebe itiyor altan doktorum mudahale ediyor beni sormayin hic , o hani makyaj yapan ben varya maymuna donmustum😂 suan gulmesi kolay geliyo insana iyimi🤦🏻♀️ Oglumun gelmeye hic niyeti yoktu sanci geldikce yukari toplandi VAKUM kullanip almamiz lazim yoksa haznede nefessiz kalacak dediler ben zaten iyice korktum velasil kelam vakumu kesinlikle istemedim doktorumda vakumla olur ama olana kadar cok yipranicaksin zaten enerjin kalmadi kizim diyince beni apar topar kolumda suni sanci serumuyla sezeryana aldilar gerisini hatirlamiyorum cunku bayilmistim 🤗 bebegimi en son gorende ben olmustum😂 o hani koridorda surunen kadin vrya onu allahim hep guldursun kadini oyle gorunce sezeryandan korkar olmustum meger ne kolaymis aci maci yok valla ziyarete gelenleri ayakta karsiladim ben bir daha sancimi tobeee istemem 😂😂😂 nerdeyse sezeryana aldilar diye halay cekcem o derece yine bu halimede sukur suan donup gulerek anlatttigim bir dogumum oldu bin elhamdulillah darisi bekleyen hamilelere en kolay sekilde insallah 🤲🏻