Lamelif Kızlar bugün ultrason girdim ben sormadan doktor erkek dedi çıkıntıyı gördüm dedi. Sonrada değişir mi şimdi mavilere mi bakayım 💙
Haticeyildiz Lamelif benim 12.haftada yuzde 99 erkek dedi cinsiyet degismez sadece emin olmak lazim kordonunu gormus olabilirmi kesin mi konustu ihtimalmi verdi
Lamelif Haticeyildiz çıkıntıyı gördüm dedi ben sormadım erkenden cinsiyet öğrenme taraftarı değildim. Plesanta Previa olduğum için sık ultrasona giriyorum
YavuzunSelini Benimde 15.haftada erkek ama net degil dedi doktorumuz , 17.haftada renkli ultrasyonda kesin erkek dediler ve oglusum oluyor önumzdeki ay ufak ufak alisverislere baslicaz insallah 😊
deletedmom211 Kızlar benim cinsiyetim ne ya 12 hafta doktor erken dedi solemedi eşim video çekmiş benim bebegin bacak arası boş sizce değişir mi pipi filan gözükmüyor bana kız gibi geldi ama sizce sonradan erkek olablirmi
Kaju deletedmom211 canim 12. Haftada tamamlanmio organ ancak dr yorum yaparsa dogru olabilio. Sizin bakisinizla kesin olmayabilir. Cunku baslangicta benzer oluyormus organlar. Organ gelisimi 14. Hafta sonrasi kesinlesiyor. 2 haftacik daha bekle🤗