Kuzeyannesj Bugün 21 haftalık olduk şukurki ama şuan yatınca sağ veya soluma boğazımdan acı bişey gelicek gibi su gibi bişey midemden yani ne yapmalıyım yatamiyorum gece yatarken kusup bogulurum die korkuyorum 💞
Rmeysa_1661 Kuzeyannesj kuru ekmek ve tuzlu çubuk yiyebilirsin canım briaz da olsa rahatlatır korkma uykunda kusup boğulmazsın 🤗 bende şuan da öyleyim mide öz suyum resmen ağzıma geliyor 😂 yatarken yastığını biraz eğilimli tut daha da rahatlatır
Aysn6767 Kuzeyannesj biraz yastığını yükseltip soluna yat canım, sola yattığın zaman midenin aldığı şekilden dolayı, yemek borusuna bir şeyler kacması ihtimali azalıyor. Birde yatmana 3-4 saat kala yeme işlemini bitirki miden yediklerinş hazmetmiş olsun🌸
Kuzeyannesj Yarennn5 cok kötü oluyor cnm ya olmazsa öyle yaparım rennie şurup içtim insalah faydası olur
Nduru Yatarken yarı oturur pozisyonda yani yastigini yukselt oyle uyu ben oyle yapardim. Sagim solum onum arkam yastik 😂
Rmeysa_1661 Kuzeyannesj 23 haftalık olduk bizde canım ama ben 18 den beri çekiyorum ilk oğlum da da şişe şişe gaviscon içmiştim çok beter bişey ya 😣
Kuzeyannesj Rmeysa_1661 Allah yardımcımız olsun hepimizin rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize