Anne54 kimseyi dinleme canım kimseyede bu konuda fikrini sorma bence 16.haftamdadayım bende ictim ve iciyorum ilk ögrnediğimde bırakırım sandım azalttımda sonra cevremdekilerde sordum hep sen ictin mi sen ictin mi diye resmen anket yaptım ve cevremdeki coğu insan ben su kadar paket ictim hic bisi olmadı dediği an ben resmen yüz buldum ve coğalttım bunun yanında laf sokanlar hic ağzına sürmeyenler bile eleştirmeye kalktı nasıl içersin diye o senin bebeğin kimse senin kadar düşünemez onu evet sigara kesinlikle zararlı birşey bebek den önce kendi sağlımız için zararlı ama öyle lanet bisey ki hadi bırakıyorum deyince bırakılmıyormuş sen Kendin ve bebeğin icin en iyisini bilirsin bırakamazsan azaltmanın bir yolunu mutlaka bilirsin ben sigaraya o kadar takıntılıydım ki buradaki her sigara formuna bakmışımdır ama baktıkça sinirim bozuldu Ke dini bilmeyen egosu okşamak için gelip hayatında sigarayı ağzına sürmemiş iyi annelerin yorumlarını gördükçe iyice sinirlendim maalesef bu forum sigara konusu da yardımcı olmak yerine linc etme de daha başarılı