Neslihanilhan Sari akintim var kokusuz ama beyaz sari boyle doktor fitil ile antibiyotik ilac verdi onlar bitince tekrar basladi sizde de oldu mu
Mervetekmn Neslihanilhan benım önce kokusuzdu fitil fitil kullan tekrarladı sımdı kokulu yine fitil kullanıyorum bakalım
Merveakbb Neslihanilhan benimde var canim su gibi akinti iç çamaşira degince sari oluyo sürekli islaklik hissi var
Deryotti Neslihanilhan aynısı bendede var hamileliğin neredeyse sonuna geldim enfeksiyon oldum,elma sirkesi ile siliyorum genitali sornasındada hametan krem sürüyorum iyi geldi.Livagy firil ve aksef antibiyotik içiyorum.Çok az azaldı:(
momm1 Merveakbb evet ya bende 15 haftalık hamileyim. İç çamaşırım ıslak gibi oluyor ama kokusuz olduğu için sıkıntı etmiyorum🤷🏻♀️ Ama ıslakımsı olması birazcık rahatsız edici. Neyse o sağlıklı olsunda gerisi mühim değil😅
Busraa72 5 bardak kaynamış soğumuş suya 1 bardak elma sirkesi koyup vajinanız yikayin sabah ve akşam çok faydası var doktorum söylemişti
Halimecan Benimde öyle artık ped kullanıyorum peçete dağılıyor çamaşirim ma hemen geçiyor bıktım artık
Deryotti Neslihanilhan günlük ped yerine ben sık sık çamaşır değiştiriyorum,tuvalet kağıdı yerine de pamuk kullanmayı deneyin bende biraz etkili oldu
Busraa72 Neslihanilhan günlük ped kesinlikle artırıyor sadece kokusuz peçete kullanın ben faydasını gördüm