Sevdanurr4 Kızlar 7+2 haftalık hamileyim kaşıntım var uyuz diyolar bende hacemat yaptırmak istiyorum bebege bı zararı olur mu acaba yaptıran var mı hamilelikte
Ozdmrkbraa Sevdanurr4 bebeğe hiçbir zararı yok sadece ilk üç ay jiletle keserken ani irkilmeye karşı sıkıntı olur diye yapmayı çok istemezler yine de bi araştır
Busrabdullah_123 Sevdanurr4 canım ilk aylarda hacamat yapmiyolar diye biliyorum bnde yaptırmak için son ayimi bekliyorum
minikmevaninannesi Sevdanurr4 ben 25. Haftalıkken falan dizlerime yaptırmıştım 3er kupa iyi geldi bi sıkıntı yasamadim hamd olsun Ama sizin haftanız cok erken yaparlar mi bilmiyorum
icegul Sevdanurr4 7. Ay da yaptırmak çok faydalıymış. Ben bekliyorum. İlk aylar biraz riskli. Yaptıran hiç duymadım.
Sevdanurr4 Ozdmrkbraa bende öyle okudum kimisi zararı yok diyo kimisi yaptirmayin diyo kararsız kaldım
Sevdanurr4 minikmevaninannesi aşırı kaşıntım var dayanamıyorum artık pis kanın gitmesi içinde en sağlıklısi hacemat çünkü
Ozdmrkbraa Sevdanurr4 yaptırmamalı önerme de ki tek amaç korkuya bağlı düşükleri önlemek için yoksa sağlık açısından zararından çok faydası var ben gebelik öncesi yaptırırdım gebelik olunca eşim müsade etmedi bu konu da biraz daha sabit fikirli artık Doğumdan sonra inşallah ilk işim o 🤭
Cennetulmeva Bende yaptırmak istiyorum ama biraz erken sanırım şuan 13+1 oluyoruz ilerleyen aylarda haftalarda yaptırcam inşallah. Bı dönemlerde yaptıran oldumu hiç aranızda hatunlar??
Mine8191 Sevdanurr4 ilk 3 ay yapılmıyor hatta ben kime gittiysem 4 Aydan önce yapmadı canım ben ikinci hacamatımı oldum 25 haftalıkken oldum sonra 30 şuan31.haftadayım önümüzdeki ay tekrar gidicem
Madeleine Sevdanurr4 ya ben hiç bilmiyorum o ne? beni bilgilendirebilir misiniz 25. Haftadayım. Yapmam gereken bişey mi o?