Eveeeet bana da nasip oldu doğum hikayemi yazmak.
40 haftaya kadar ne ağrı ne sancı çekmedim 40 haftalık iken kontrole gittik salı günüydü doktorum sancın ağrın yok eve git 2 gün sonra perşembe gel yatışını yapalım sunu sancı verecekti. Ama ben doktordan geldim salı gece karnım ağrımaya başladı hafif hafif arada ağrıyordu zaten ciddiye almadım sabah 7 falan oldu uyandım uyuyamadım karnımın ağrısına ama dayanılmayacak bi ağrı değildi.
eşim şehir dışına çıkmıştı onu aradım durumu söyledim hemen geliyorum dedi ve kaynımı yolladı sen onunla git peşinizden geliyorum diye saat 10 gibi hastane gittik. 7 cm açılmam varmış ben şok oldum çünkü hiç abartılacak bi ağrı sancı çekmedim ama hastaneye yatınca ağrım artmaya başladı eşimi aradım çabuk gel diye.
10 dk sonra 8 cm oldu açılmam doktorum geldi ve dedim ki eşim gelmeden doğurmam tabi bu arada sancı bi gelip bi gidiyor sancı gelince çok kötü oluyorum. Eşim geldi 11 gibi 10 dk sonra beni doğuma aldılar. 15 dk da falan oğlum doğdu ıkınamadım ebe karnıma çok bastırdı çocuk çıkarjen çok canım yandı 5 dikişim var o şekilde doğuramicam sanmıştım çünkü ne ağrı ne sancım yoktu haftasını tamamlamıştı 40+1 de kendiliğinden geldi miniğim.
burda hikayeleri oluyordum bende keşke normal doğurabilsem diyordum rabbim kalbime göre verdi çok şükür. Doğum yaptım ve hemen ayağa kalktım bebeğimi kucağıma aldım ve eşimin karşına öyle çıktım çok güzel bi duyguydu.