Bahartkts Meraba 2 ci doğumun olcak 36 haftalık hamileyim bugün ağrım vardı hastaneye gittim 2 cm acilman var dedi sancım da çok korkuyorum ne bilim kızım var 1 yaşında geride onu birakicam sizce doğum ne zamn başlar 2 cm açıklıktan sonra bilgisi olan varmı
fndk_06 Bahartkts banada doktorum bugün 2 cm açılman var dedi az birsey de sancım vardı bende sabırsızlıkla bekliyorum
Annem42 Bahartkts bn 38 haftalıgım 3cm acıklıgm var beklyrm bakalım sancm yetersz geldigi eve gnderdi hakkımızda hayrlısı olsn. 36haftalk küçük degılmi cnm
Nesli-Emin Bahartkts aynı benimde 2 cm açıklığım var 38+4 haftadayım 2. Hamileliğim olduğunda dr. Bu açıklık devamlı olacak dedi ilk Doğum normal olunca devamlı bi açıklık kalıyormuş
Bahartkts fndk_06 Allah yardım etsin canm sağlıkla alırız kucağımıza inşallah geride bıraktıkları mirada kavuşuruz ağrım varmı senin de cok
Szndmn Bende 36 haftalığım 2cm açılmam var hatta doğum sancılarım varmış da durdurdular biraz ben hissetmiyorum yalnız o yüzden ya doğum başlar da anlamazsam diye de çok korkuyorum ya