rabiaa06 Kızlar merhaba. 32 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolde bebeğin 1720 gr olduğunu söyledi. Ultrason ölçümlerinde bebek 30 hafta ile uyumlu dedi. 2 hafta geriden geliyor dedi. Çok endişelendim. İlk bebeğim olduğu için acemiyim. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
ayse_s rabiaa06 Merhaba, bugün bende aynı durumu yaşadım 🥺 32. Haftamda 2153 gramdı, şuan 34. Haftamda olmama rağmen karın çevresi gelişmemiş ve kilosu aynı çıktı. Haftaya tekrar gideceğim. Ne yapmam gerekir acaba benzer durum yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim. Bu süreci nasıl yönettiniz🥺
Elif_gur12 rabiaa06 her bebek farklıdır üzülme canım bol bol muz, ceviz, avokado, peynir, yoğurt, süt tüketmeye bak her gittiğimde doktorum bunları sayıyor. Etini sütünü eksik etme der hep
rabiaa06 Salser1985 organlarıyla alakalı bir durum söylemedi. Kilosunu sordum 1720 dedi. Haftasıyla uyumlu mu dedim kaç haftalıktın dedi 32 dedim. Ultrasona son adet tarihimi girdi. 30 hafta çıktı orda
Salser1985 rabiaa06 başka bir başlıkta 31 haftalık bebek kilosu sorulmuş 1800 denmiş doktor normal demiş bence 2 hafta değildir yani böyle bakarsan mantıklı gelmiyor 2 hafta olması
Lidya-T Kafa ölçüleri vücut ölçüleri haftasına uygundu kilo olarak iki hafta geriden geliyordu bebeğim. Hiç bir sıkıntı olmadı zaten dört haftaya kadar normal görüyorlarmış. Bir şey olmaz merak etmeyin . Sağlıklı beslenmeye devam edin
rabiaa06 Elif_gur12 Çok teşekkür ederim. Doktor bebek hareketlerini takip et diyince iyice endişe sarmıştı ama şimdi biraz daha rahatladım sayenizde sağ olun