Yagmurozcn Aykimgebe paketleri güzel oda süsleme fotoğraf cekimi sertifika falan daha vs. Çok şey var 5 küsür diyorlardır en son şuan ne durumda bilmiyorum bunhafta gittiğimde tam detaylı görüşcem bu konuyla ilgilenen biriyle
Aykimgebe Yagmurozcn ay sevindim ya ben konuşmadım ama sadece Doğum 5 bin sanıyordum bi arkadaşım VIP 7 bin demişti çünkü onda vardır çekim vs demiştim
Aykimgebe Yagmurozcn İnstagram üzerinden takipleşmek istersen canım Zehra.bestepe kullanıcı adım yardımcı oluruz birbirimize alacaklarımız konusunda vs
Kubdenya Aykimgebe kayseri de gitmeyeceğim zaten 21. Haftaya girdim randevu verner kadar hafta geçecek başka bi özel hastanede yaptıracağım. Gibi bitlik haftasonu geliyorum onu da hiç söylemediler madur oldum resmen
Aykimgebe Kubdenya o zaman kötü olmuş evet bende 21 deyim 24e kadar süresi var sanırım inşallah iyi haberler alırsın stres yapma bebişine boşver 🤗
Kubdenya Aykimgebe 5000 tl normal ve sezaryen diyorlar vip 7000 aradaki fark album biraz daha kapsamlı vip de bir de doğum sonrası seminer vs varmış bir kaç detay eklemişler. Bir de epidural varmış onda da 1500 tl fark istiyor hastane
Aykimgebe Kubdenya seminer vs önemli değil ya bebeğim ilk doğduğu an fotoğrafı olsun istiyordum sadece epidural de dayanamazsam yaptırcam normal Doğum da
Yagmurozcn Kubdenya evet canım gittim gayet iyiydi detaylı ultrason için başka doktora randevu aldım bu cumartesi içinde ona gitçem çok şükür bi sıkıntı yok
Yarenrima NurYlmz ben zerrin hanım a gidiyorum daha geçen ay fiyat sordum 3080 TL dediler. Siz kime sordunuz acaba bu fiyatlar gerçek fiyatların çok altında geldi bana. Çünkü ben 6 yıl önce doğum yaptığımda bile zerrin hanım 1300 TL di