Buketg13 Arkadaşlar bugün 19 haftalık oldum bugün kasıklarımda sancı var ve vajina tarafımda zonklama gibi çok hafif bir baskı var normal mi anlamadım bugün birde bir şeyler yıkadım banyoda bacaklarım ful ıslandı soğuk su idi ondan da olabilir mi üşümüş tüm
Mybabyizmir Buketg13 geçmezse yarın doktora git idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin veya usutmussundur
Buketg13 Mom-2 inşallah ya korktum valla düşük flan aklıma geldi araştırdım onu da . Ama kanama leke ıslaklık hiç yok . Şimdi şu torbasına sıcak su koycam ısıtıcam kendimi
ilkin41 Buketg13 sıcak su torbasını sadece ayak altına koy karnına yada beline koyma sakın. Kasları gevşetir doğumu tetikler derler
Mom-2 Buketg13 çok sıcakta uygulama canım ama büyük ihtimalle üşütmüşsündür veya enfeksiyondur çok geçmiş olsun
ilkin41 Buketg13 korkma hiç rabbim ne veriyosa onu yaşamak zorundayız ben o durumda bile hiç isyan etmedim ki kabaca anlattığım şu olay 2 ayı geçik sürdü 🤦🏻♀️
Sunay067 Kasıkda ağrı filan gerilme ola bilir 18ci haftadan itibaren başlıyor böyle agrilar Allah yardimciniz olsun🙏🏻 Doktorunuzla konuşun bence