melektsn34 Merhabalar 18 haftalık hamileyim 3 hafta içerisinde detaylı ultrason çektirmem lazımmış doktorum perinatolaji uzmanından istedi ama gittiğim hastane de ücret biraz pahalı geldi Anadolu yakasında perinatolaji uzmanı bilen varsa yardımcı olabilir mi🥰
MiniKaya melektsn34 ümraniye santral erbil çakar 280₺ arama kısmından bakabilirsin yorumlara gidipte memnuniyetsiz kalanı hiç duymadım 😊 0216 316 4343 numarası bu canım 🌸
isimsizbebek melektsn34 geçen sene Vedat dayicioglu na gitmiştim çok memnun kalmıştım. Kadıköy de yeri. Buradan da gidenler olmuştum postları arayabilirsiniz
ikizminikler MiniKaya bende sizden görüp gitmiştim ikizlerim için 380 di ikiz fiyatı. Öyle memnun kaldım ki başka yer arama çabasına girme bile herşeyine tek tek bakıp ilgilendi ikisiylede serçe parmağından tut kafasına kadar baktığı her yerin siyah beyaz fotosu var bide yüz resmini renkli veriyo doktor için tuttuğu raporda ayrı tabi 🌿 @melektsn34
Mrymozr MiniKaya meraba internetten baktigimda erbil bey zeyneo kamilde calisiyo gözüküyo. Kendi muayananesimi var şuanda Umraniyede
MiniKaya melektsn34 rica ederim umarım memnun kalırsınız 🌸 bende buradan bulup gittim gayette memnun kalmıştm 😊
MiniKaya ikizminikler ay çok sevindim 🌸 bende burda başka birinden görüp gitmiştm iyi ki gitmişim dedim aşırı memnun kaldm kafamda tek bir soru işareti bile kalmadı çok güzel ilgilendi güleryüzlüydü hiç kasmadı o 40 dk nasıl geçti anlamadm bile 😊
surass Bende ikili tarama testi için perinatolojiye arayışındayım. Devlet kadın doğuma aldım orası perinatolojiye yönlendiriyordur değil mi? Bilgisi olan var mı boşuna gitmeyelim
esraizmirli surass ben ikili testimi devlette yaptım ama perinatoloji doktoru yapmadı normal bir doktor yaptı siz bir gidin yönlendiriyorlar benim bildiğim
esraizmirli surass İşlem toplasan yarım saat sürüyor önce ulturasondan bakıyolar ense kalınlıgı burun kemiği falan ölçüyolar daha sonra kan veriyosunuz 1 hafta içinde çıkıyor