Prensesimm77 Bebek hareketlerinde artış olduğunda doğum yaklaşmış olur mu yada doğum yaklaştığında bebek hareketlerinde azalma mi olur acaba 35+5 günlüğüz
ecembugra53 Prensesimm77 Doğum yaklaşmış 37. Hafta içindeyim canm 38 gircem bebeğim kıpır kıpr bence her bebek bir değil canım
Derinsema Prensesimm77 bende ayni durum bide oynadikca rahimde sancim var yuruyemiyorum yatagim yerden kalkamiyorum bunlat dogum seyimi acaba
Prensesimm77 ecembugra53 inşallah yaa biran önce doğsun istiyorum..normalde de hareketli bi bebekti ama bugün hiç durmadi sürekli hareket halinde değişik geldi hareketleri can acıtıcı oluyo bazen inşallah sağ salim alalim yavrularimizi kucağimiza
Prensesimm77 Derinsema bende tam bilmiyorum anlamaya çalışıyorum oturup kalkarken vajinamda ağri oluyo biraz ayakta kalsam karnim aşırı sertleşiyo sanci yapiyo kasıklarima ve bu akşam çoğunlukla sağ tarafa toplaniyo 5 10 dakikada bir canimı acitiyo
busravolkan Gittiğim hastanedeki ebe hareketlerinde zayıflama hissedebilirsin falan demişti. Çünkü hem suyu hem yeri daralıyor diye. Ama bu doğum zamanıyla ne kadar alakalı bilemiyorum 😂
Prensesimm77 Derinsema inşallah biran önce sağlıkla doğarlar çok sabırsızlaniyorum biran önce doğsun istiyorum artik😊