Zuhal14 Sulenayir bana soda iyi geliyor en çok sakız çiğnemek ve burundan derin nefes alıp ağızdan vermek😏
Aysnpmk Sulenayir bir iki yudum ılık süt, yeşil elma kabuğuyla beraber, leblebi, sade soda artık bunlarla geçmezse en son gasvin yada gaviscon şurup. Birde dondurma yiyorum ben soğuk olduğu için heralde rahatlatıyor beni🤦🏻♀️😂
akrky Sulenayir ayyy Allah kolaylıklar versin caniiim ben ne çektim ondaann asla fayda etmedi hiç bir şey gaviscon bile geceleri mide yanmasından uyanır uyuyamazdım 😀 gaviscon biraz hafifletiyor doktor günde 4 kasığa kadar izin vermişti bana
Denizceylan Gaviskon diye bir şurup var doktorum onu içebilirsin dedi anında kesiyor çokta iyi bir şurup 👍🏼
Sulenayir Rennie dedi benim doktorum da içebilirsin dedi bazen çok yanmam oluyor içiyorum ama bi zararı olur mu bilemiyorum bazen iki tane kullandığım oluyor ilaç yerine doğal bişe deniyim dedim Yoğurt denedim olmadı 😣
Gozde45 Gaviskon şurup al canım benim doktorun onu verdi ama öyle böyle yanma değildi şükür geçiyor ictigim gibi
Gozde45 Sulenayir hayır çoğu hamile kullanıyor canım hiç bir zararı yok doktorum kendisi verdi sabah öğlen akşam kullanabiliyoruz
mrskorkut Elmayı keşfettim o dönem 😁 kırmızı veya Amasya elması dene derim Canım ( yeşil olmasın ekşi o iyice fena yapar )
Sahika8989 Yesil elma sabah ac karnina ye cok iyi geliyor Soda sade soda Naneli sakiz Yogurt Soguk sut bir iki yudum Gece sakizla uyu 🙈 Gaviscon ve rennie duo hic fayda etmiyor bana ne zmaan basla bu mide yanmalari bilmiyorum insallah yanma olmadan dogururum olunca cunku cok kusuyorum
Esra0508 Aysnpmk kızlar dondurmaya dikkat midem.yaniyo diye yedim rahatlatiyodu ama bogazlarimi şişirdim 🙈
N8M2702 Ben bir şişe şurubu 3 günd bitiriyorum valla🤦🏻♀️ Arada birkaç Yudum süt ile geçirmeye çalışıyorum oda biraz rahatlatıyor 🙊