Nuray23 teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah 💜🌸🤲🏼 Bende de aynı durum oldu da aynen hala daha sağlıklı takip edebilmiş değilim bazen haliyle kafam karışıyor mesela en son adet tarihim haziranın son haftası. Ve ben 1 ay 20 gündür adet görmüyorum diye 20 ağustosta doktora gittim birşey çıkmadı adet söktürücü verip yollamıştı kullandım bitirdim yine olmayınca 15 eylülde bu sefer gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim tahlil tetkik yapıldı kalp atışıda vardı bi sorun olmadığını söylemişti yani hesaplayarak geriye gittiğimde tam 1 ağustos gibi hamilelik başlangıcım oluyor , neyse sonra bir ay sonra kontrol vermişti hesaba göre 10. Haftalıkken gittim doktor ama o anda 10 değil 12 haftamın bittiğini söyledi yani tam 12+1 haftalıktım mğer ilk gittiğimde 6 değil 8 aftalık olmuş oluyorum 🙇🏻♀️😂 biraz karıştı evet bu sefer 2 hafta daha geriye giderek hesapladığımda 21 temmuz hamillelik başlangıcım oluyor yani son adet tarihimin bitiminden tam 21 gün sonra gebe kalmış oluyorum bu sefer doğru yani 21 gün geç döllenme olmuş oluyor diye biliyorum doğru dimi 😄🤔