Minimini04 Betulsarda temiz mi sayfasında ki yorumlarda kötülemişlerde bide memnun kaldığınız doktorun adı nedir ☺
Betulsarda Minimini04 abdullah bey doktor cok ilgiliydi kizlarda oyle. Temizdi canim ama bilemedim neden oyle demisler ki 🙃 acaba eskiden mi oyleydi ben gittigimde iyiydi
Betulsarda Minimini04 benimkinde resim vardi oyle zannedip sikinti yapmadim bende 7 8 tane resmi vardi içinde bide basilmis halini veriyorlar resimlerin cnm
Betulsarda Minimini04 degildi 🙁 nette numarasi var arayip bir sorarsaniz belki benimki oledir bilemedim genel olaeak memnun kaldim ama
goflak Demir bende suan muayneden ciktim doktorun agzindan cimbizla alldim lafi canim. Bebegin suyu yukselmis ama hic aciklama yapmadi
Demir goflak Evet aynen öyle,15 dk sürmedi bile.Zaten yarısınıda hep telefonla konuşarak geçirdi.Bir kaç açıklamayıda yüzümüze bakmadan zar zor söyledi.Neyse ki problemimiz yok çok şükür onun yüzünden çok üstünde durmadım.Ama başkalarına tavsiye etmem.
goflak Demir benimde bebisin suyu yukselmis onu dedi cinsiyetini dedi saglikli deyip gonderdi 😂😂 temiz ve net 😂😉
Sedaby Asdffghjjk bahcelievler betatom da cekildim 350tl. Yuzunu gostermedi 2kez daha girdim ayni gun icinde☺ Sonunda sol tarafi kapali foto yakalabildi doktor. Fotografi kiz ise pembe cerceve erkek ise mavi cercevede veriyorlar ayrica Dosya sekilinde rapor ve cd ile sonuc verdiler. Ben memnun kaldim sadece kizim bazli oldugu icin 4saat gec ciktim goruntuleme merkezinden.
Canaryy GamzeYlmaznan merhaba. Memnun kaldiniz mi acaba dogan hastanesinden? Aciklayici miydi doktor?
Cerengcskn Canaryy yarım saat 45 dakika arasında sürüyor.Tabi ki açıklama yapıyor tek tek gösteriyor hatta😊😊
Esmagnc Asdffghjjk şişlide osman özyurtta gittim çok memnun kaldım cd de veriyor perinatalog her şeye ayrıntılı baktı