Glshhrn Zehracik vallahi doktor 3800 dedi 4010 kilo doğdu 51 cm dedi 55 doğdu sıpa 3.6 ay giyiyor şuan maşallah kuzuma :)
Glshhrn 26_26_26ggg girince Allah’ ssana sabır veriyor hep dua et sonra kızlarla muhabbete başladım bizim tosun doğmuş hiç acımıyo hiç hissettirmiyorsun buna emin ol :)
SSenas Glshhrn ilk defa duydum parmakla müdahele olayını normalde sadece karına bastırıldığını biliyordum çevremde de böyle bişey olmadı demek ki hastanede hastaneye değişiyor 😊
Edsn Rmysa23 nasıl ne kadar süre oluyor doğuma girerken takıyorlar doğumdan sonra 6-7 içinde sizi yürütmeye gelip illk yürüyüşümüz yapınca çıkarıyorlar takma çıkarma işlemi saniyelik çok kolay zaten
Edsn Glshhrn aynen bana da aynı şekilde parmakla kontrol yaptı zaten yarı uyuşuk oluyorsun hala olmasan bile saniyelik durumlar bunlar kesinlikle acıyacak, korkulacak bir şey yok
Edsn Rmysa23 anesteziden sonra taktırın takılırken o zaman hissetmiyorsunuz çıkarırken de dediğim gibi bacak arası açık olacak şekilde bacaklarınızı açarsanız o zaman da acımıyor bana hemşire bu şekilde söyledi ve gerçekten acımadı
Meryemkcmz Glshhrn ayy maşallah canım 🧿 çok güzel bir doğum hikayen olmuş darısı bizlere inşallah bende sezeryan olcam ve çok korkuyordum içimi rahatlattın çok sağol 🙏🤗❤ sağlıkla huzurla büyüt bebeğini ❤