esereaa Merhabalar, kızımızı Kasım da beklerken çok erken doğdu ve Eylül de geldi. Bu yüzden isim doğru düzgün düşünemedik. İkinci ismi kesin ‘AKSA’ olacak önüne bir isim arıyoruz önerileriniz olursa bu postun altına yorum olarak atabilirsiniz 💁🏼♀️
dmt92 esereaa kızınızın ismi yazdırılmadımı daha? Eylülde doğduysa bir kaç hafta olmuyormu? Merakımdan soruyorum ne kadar süre veriliyor isim yazdırmak için. Aksa uzak yer demek ondan tercih etmezdim. Beyenilmez kesin ama erken doğan duyunca anlam olarak Hatice ismi geldi aklıma. Başka kombinler Eylül Hüma Eylül Sena Eylül Nisa
Deletedmom92 esereaa Aksa ismini duyunca aklıma Mescid-i Aksa geldi benim 😍😚💕 O yüzden cok hosuma gitti balımm 🌸
dmt92 esereaa çok geçmiş olsun. ne kadar süresi oluyor kayıt işlerinin onu bilemedim ondan sordum. Deva yada Dua ismide olabilir. Kızınızın ilk aylarında Deva bulsun diye çok dua etmişsinizdir kesin.
Tubasahra esereaa Rabbim sağ sağlim kavuştursun özel hastanede kalıyorsa bize kimlik çıkartmazsanı kuvez ücret odersini demişti.Biz ertesi günü cikartirmistik