Merimex Eşimde hepatit var 14 haftalık hamileyim bunun için yapılması gereken birşey varmı gebelikte ( bende yok hepatit)
fatosd84 Merimex hepatit b taşıyıcı falan mı?doktorunuza söyleyin mutlaka aşı olursunuz belki hepatit önemli.
B-M-G-L-Z Merimex benim eşimde de var 3 tane doğum yaptım bi sıkıntı olmadı şükür 4. Hamileyim yine bi sıkıntı yok
Barlisko Ben kendim hepatit b yim ikinci hamileliğim bebeğe gecmiyo doğar doğmaz aşısı yapılıyor zaten ama sen evlenirken falan kendine aşı yaptirmadin mi
melmural Ben kendim taşıyorum hemde kronik doktora danıştık iğnesi var ve genelde eşiniz size bulaştıramıyor yakın zamanda doktora danışın 🙏🏻
deniiizz Merimex evlenirken yapılan testlerde çıkıyor hepatit b eşinizde o zaman var mıydı yeni mi oldu ? aşı yaptırdınız mı daha önce ? bağışıklığınız var ise sorun olmaz.
Semanur-54 Bende taşıyıcım sadece değerlerim normal devama diyor takip altında oluyorum 6 ay da bir, eşimde 3 doz aşı vuruldu bir sıkıntımız olmadı bebeğe de doğar doğmaz aşı yapılacak inşallahh.. Sizde daha önceden aşınızı olduysanız korkulacak bir şey yok
kubuduru Merimex eşimde taşıyıcı evlenmeden önce nişan döneminde hepatit aşılarımı oldm ve bağışıklık kazandm cinsel yolla bulaşıyor o yzden aşı yaptırmak gerek. ben o zamanlar sırf bebeklerim olursa benden onlara geçmesin diye yaptırmıştm aşılarımı
melmural @Barlisko hayır öğrendiğimde hamile değildim biyopsi yapılacaktı kronik ve %96 taşıcıyım eşime bulaştırmıyorum o kendini koruyor bebek içinde iğne olucam
Barlisko melmural anladım bende kronik hastayım ilaç kullanıyorum sürekli takipli hastayım ondan sordum
Dndulgr Merimex benim de hepatide karşı direncin düşükmüş aşı ol dedi. Ama doktorum önermedi. Ama benim elimde yok. Zaten cinsel yolla ve kan yoluyla bulaşıyor. O yüzden sizin aşı olmanız gerekebilir. Tabi doktorunuza danışın bence
Nurfatma1310 Merimex eğer hp b aşın varsa sıkıntı olmaz merak etme korkmada benim amcam da ve eşim de var eğer o hastanın bir yeri kanarda dokunursan öyle bulasir yada cinsel yolla eger aşın varsa sıkıntı olmaz hp b aşısı olmuşsan korkukucak birşey yok