Susam24 Merhaba kızlar bebeğiniz kaç haftalıkken baş aşağıya döndü yani normal doğum pozisyonunu aldı
hulya1406 Susam24 benim bebeğimde 28.haftada doktora gitmeden döndüğünü hissettim doktora gittim döndü hocam dimi dedim evet dönmüş dedi ☺️
Busra_34 Susam24 başını kanala sokmamıştı ama 32. Haftamda kontrole gittiğimde başı aşağıdaydı ☺️ bebekler dönüşlerini 32-37 haftaları arasında tamamlanıyor stres yapmayın bol bol inşikak suresi okuyup secdelerini yapın 💕
Nazan02 Merhaba! Ben suan 24 haftalık gbeyim bebegım normal dogum pozisyonundaymıs doktr um dua et hep byle kalsın dedi bkalım hayırlısı😊
Hilal28 Susam24 Makat geliş olduğu için 10 Ekime sezeryan için gün almıştık bi gün öncesinde gittiğimde 38+3 haftalıkken başının aşağıda olduğunu öğrendik şimdi normal doğumu bekliyoruz 🥰
busravolkan Ben 34+5’te gittiğimde baş aşağı dönmüştü, normal doğuma uygun dedi ama yine de çatı muayenesini de bekliyoruz
Ayten01 Susam24 37 de verdi makat gelis olduğu icin 39 da alacam dedi ama ben beklicem Allahtan bir sıkıntı olmazsa
esloka Susam24 33 de döndü ama doktor belli olmaz daha yeri olduğu için takla atar dedi 38 e kadar bekleniyormuş dönmesi suan donmuş durumda ama bu boyle kalacağı anlamına gelmez dedi