hayalim13 Merhaba arkadaşlar dün gebelik testi haptım ve net iki çizgi çıktı bugunde kan verdim 3 haftalık ve kan değerim 455 çıktı sizce düşük mü 3 haftaya göre
Sevmmmm hayalim13 haftalık olarak bakmayın işe ben öğrendiğimde 48 di adetim iki gün geçmişti şu an çok şükür 17.haftamin içindeyim 🙂
Tugce0158 hayalim13 Ben öğrendiğimde 441 di sıkıntılı bi durum olacağını düşünmüyorum normal gibi geldi bana .herşey gönlünüzce olsun inş 🤲🏻
hayalim13 Sevmmmm maşallah ya işte ilk gebelik olunca insan biraz böyle olabiliyor daha önce de bi sağlıksız gebeliğim olduğu için ister istemez korkuyorum
Birgul hayalim13 canım önemli olan değerim 2 günde 2 katı artması hcg takibine devam et inşallah sağlıkla artar😇
hayalim13 Birgul çok teşekkür ederim dana önce bir kaybım olduğu için içim hiç rahat değil o yüzden sormak istedim
Yagmurtanesi hayalim13 Rabbim sagliklaa kucaginizq almayi nasip etsin gozunuz aydin. Adetinize kac gun kala ogrendiniz ve erken gebelik testiyle mi
hayalim13 Yagmurtanesi çok teşekkür ederm allah razı olsun adetim geçtikten 1 hafta sonra normal gebelik testiyle öğrendim canım
Sevmmmm hayalim13 anlıyorum benim de öyle oldu hem de iki kez ne yazık ki 🙄 ikisi de öldü ne yazık ki ama şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür