Leman3 Selam anneler.Ben bu aralar bebegı cok asagıda hıss ediyorum sanki cıkacak gibi sizinde öylemi.??birde kemik oturunca durunca dogruıunca cok zorluyo?ben bundannoncr iki hsmilelik yasadim amma bunlari yasamsşadim
AysuMine Leman3 ben 29 haftalığım geçen hafta bana da öyle oldu sonra geçti bugünde alt karnımda sanki adet olacakmış gibi hafif yanma var ve bebeğim sertleşiyor ara ara 🤷🏻♀️
balyanakoglum Leman3 bende 29 içindeyim bebek sertleşiyor bazen de karnımın altı çok ağrıyor doktor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklandığını söyledi
Bgmky AysuMine 28+2 deyim bende de ara ara alt karnımda sancılanma oluyo hatta ayağıma falan geçiyo ağrı sonra. Bi de bu suyun geldiğini nasıl farkedebiliriz acaba?
AysuMine Bgmky Su konusunda pek bi bilgim yok ama sürekli durmayan şekilde geliyomuş galiba bide kokusu farklı oluyomuş
balyanakoglum AysuMine idrar tahlili yaptı sonra kültür aldı kültürde bakteri olmayınca bir tane şase verdi ama geçmedi akıntı ve ağrı devam edince fitil verdi şu an onu deniyorum geçecek mi bilmiyorum