Nidaabaserr Cansubozdemir doğum yapalı 34 gün kaldı iyiki almışım reflü yatağı.. bebeğimde fizyolojik reflü çıktı şimdi 3 aya kadar onda yatacak
mervoss Cansubozdemir valla 26 günlüğüz 2 tane var taşıyabiliyorum en rahatı o ve kaç kere kustu sürekli yana assagı gitti düz yatak olsa geri boğazına giderdi
Emineavar Burcucsknr makineye atılır mı acaba bende yeni aldım doğuma hazırlık nasıl temizleyebilirum
Burcucsknr Emineavar ben direkt kılıf aldım üstüne reflü yatak kılıfı yaz çıkar canım çok rahat oluyor kılıfla sök yıka direkt
Emineavar meldem ama sünger kısmı nolocak kullannalarda sıkıntı oldu mu acaba olur ya alerjik felan olur diye korkuyorum
meldem Emineavar bilmemama sungeri yikanmiyor eminim cunku ben ortapedik yastigimin sungerini kurutemizlemeye vermistim yazin oldugu halde kurumadi rezil oldu ben tek kilifi cikarsa onu yikarim
Emineavar meldem evet kılıf çıkıyormuş süngerin kokusu da geçiyor Muş ek kılıf da alayım ben daha iyi olur
Emineavar Burcucsknr akıl akıldan üstündür ben düşünemedim evet varmış valla hemde değişik modellerde🤗