Karadeniz61 Tabağımı bitirmeden masadan kalkıyorum doyuyorum, aradan 15 dk geçiyor acıkıyorum 😂 o tabak o iki postada bitiyor ve bir daha kolay acıkmıyorum sizde de öyle oluyor mu🤔
Mervetekmn Karadeniz61 ilk haftalar bende öyleydim 28 hafta oldum sureklı acıkıyorum doymuyorum sankı😂😂😂bu haftada oldu öyle 😂😂
Zeynep_cagdas Karadeniz61 ilk haftalar bana da öyle oluyordu hatta yemeye başlayınca çocuk gibi yorulup halsizleşiyordum😂 boncuk boncuk ter döküyordum😂 sonra vücut alışıyor. Dünyaları yiyorum tık demiyor 😂
Karadeniz61 Mutlulugumm123 bende 10 haftalığım tam 😊 shahahaahhaha yalnız değilim demek😂 iyi bari böyle daha iyi çok kiloda almayız🤪🤪
Karadeniz61 Mervetekmn bebiş büyüyünce göbüşte doymuyor demek😍 birşeyiniz kalmamış sağlıkla gelsin bebiş🥰
Karadeniz61 Zeynep_cagdas benimde korkum bebek vitaminsiz kalır diye😂 yoksa işime de geliyor yememek🙈
Ayseozmenucar Aynen ilk haftalar oyleydi sonrası yemeye doyamıyorsunuz😊13.haftaya kadar 55 den 52 ye düştüm ,şimdi 18. Haftada 56 buçuk oldum mesela
Ayseozmenucar Karadeniz61 😅e şimdi kaç haftalık kaç kilosun hamile kalmak için iyi bir başlangıç 55/56
Karadeniz61 Ayseozmenucar 57.5 kiloyum ve hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kanamam olduğundan hep yatıyorum🙈