Mrzy Güzel anneler test ne zaman yapılmalı ve belirtiler ne zaman başlıyor suan ovulasyondan 6 gün geçti ama belim çok agrıyor yaşayan varmı
0Cerenk Mrzy canım belki hamile kalmayı bekleyenler için çok farklı bi belirti olabilir ama, benim göbeğimde hamilelik çizgisi çıkmıştı, hemde 3. haftamda annemle ablama gösterdiğimde çok şaşırmışlardı, test yapmıştım hemen tabi, pozitif çıkmıştı☺️
tgce_brs Mrzy ramazanda öğrendim ben hamileligimi oruçlu olduğum için bobreklerim çok agrimistı tabi günümde geçmişti bobreklerim agriyo ama bı yandan içimde başka hisler var.bir hafta kadar yüz üstü yatamamisti. O kadar acimislardi ki … Ama yoğun olarak bel ve böbrek ağrısı çekmiştim.insallah hamilesinizdir.6bucuk sene bekledim ben rabbim herkese versin inşallah
Sinemarslannnn Mrzy 12 gün sonra büyük ihtimal kanda cıkar cnm benim ilk belirtim göğüs ve idrarda tortu olmuştu
Merinosunannesii Mrzy canım valla benim adetime 3 gün vardı rastgele yapmıştım Bi bakim diye öyle silik filan değil direkt pozitif cıktı çift çizgi
tgce_brs 0Cerenk bişey sorabilirmiyim.ben 8.ayima girdim hala gobegimde çizgi belirmedi acaba normalde de kilolu olduğum için mi
Mrzy tgce_brs herkeste olmuyor cnm yada sonlara doğru ilk gebeliğimde benim de Doğuma yakın az bişi çıkmıştı
0Cerenk tgce_brs çıkmayadabilir canım sanırım, tam bilmiyorum, ben çok zayıf hamile kaldım etkisi var mı bilmiyorum
Nisfulleyl Benim ay günüme 16 gün vardı. Ben pembe bir leke gördüm ertesi gün test yaptım ama negatif çıkmıştı. Sonra göğüslerde aşırı hassaslık uyku hali halsizlik gibi şeyler yaşayınca kan tahlili yaptık elhamdülillah hamileymişim ♥️ 6+3 üz şimdilik 🤗
melay1997 Mrzy benim gögüslerim çok acıyordu belim agrıyodu bide karnımda batma hissi vardı gögüslerimin bu kadar acımasından şüpelenmiştim çünki hiç bi zaman böyle olmamıştı son 1 senedirde test yapmıyodum olmuyor die akışına bırakmıştım eşim gitmiş benden habersiz iki tane test almış sonuç pozitif rabbbim isteyen herkese nasip etsin 31+2 şuan bal oglum😍😍😍😍😍
Mervetekmn Mrzy koku hassasıyetım vardı ben adetim 9gün geçtikten sonra yaptım anneme kalsa bı gün daha bekle dedı 😂😂 ve kahve her türlü sekerım ders çalışırken sütlü kahvemi içemedim ozaman annem anlamış zaten hemen kahve can evim cunku😂
Hlya_35hsyn Mrzy benimde ovulasyondan 5 gün geçti bel ağrım ve kasık ağrım var sürekli nden böyle oldu anlamadım bu kadar erken gebelik belirtilesi olurmu
Mrzy Hlya_35hsyn yaaa benim de öylen anlamadım ama bundan önce hamile kaldım düşük oldu çok erken vakitte adetle atıldı cnm göğüslerim çok erken belirti vermişti fakat bunlar ovulasyon dan da kaymaklı olabiliyormuş bel agrısı olmustı suan sadece bel agrısı ben yumurtlama günü değişe 1 ve 2 gün öncesini değerlendirdim ben sonraki günü inşallah olumlu olur hakkımızda
Hlya_35hsyn Mrzy amin inslalah benimde 4 ay önce kutajim var.yumurtlamadan sonra oldu ağrılar geçmek bilmedi bende çok merak ediyorum sonucunu
Nazmiyekndmr Göğüslerim dokununca acıyor ucları hassas ve şişmişler bu yaşıma kadar adet öncesi göğüslerimle ilgili bişey olmadı yarın adet günüm olmazsam kaç gün sonra test yapabilirim
ib_21 Mrzy Ben adetime 3 gün kala test yapmıştım hafif silik pozitif çıkmıştı. Aynı gün hastaneye gidip kan testi de yaptırdım, orda da çıkmıştı. Şu an 5. Haftadayım hala belirtim yok herkeste farklı tabi ama ultrasonda göründü :)